Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Layari Tag "haiwan"→

gajah afrika

20 Fakta Menarik Tentang Gajah

January 3, 2011 | 27 Comments

Kami pernah menulis 20 fakta menarik tentang lipas dan ia mendapat sambutan yang sangat mengejutkan. Atas permintaan ramai, satu lagi post berbetuk ilmiah atau trivia di cisdel.com diwujudkan. Kami mengumpulkan fakta ini daripada pelbagai sumber...

Read More →
gambar haiwan menguap 18

Gambar Haiwan Menguap yang Sangat Kelakar

December 8, 2010 | 34 Comments

Kami memang suka kongsikan gelagat haiwan-haiwan yang menarik di cisdel.com. Haha untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar haiwan-haiwan menguap dengan sangat comel. Mungkin korang pon akan menguap sekali bila tengok gambar ni....

Read More →

Star Wars adalah cerita epik lagenda yang sangat popular sampaikan ada seekor tupai teringin sangat nak berlakon dalam carita tu. Mampukah tupai tersebut menjadi pelakon star wars yang berjaya? Saksikan gelagat tupai itu dan korang...

Read More →

Gelagat haiwan sentiasa menghiburkan kita tak kiralah dalam situasi apa sekalipun. Cisdel.com memang suka berkongsi post tentang haiwan yang cool dan comel dan lawak. Kali ini kami akan berkongsi post gambar haiwan buat high five...

Read More →
no image

Gambar Baby Haiwan yang Sangat Cute

March 19, 2010 | 39 Comments

Post kali ini akan ipenuhi dengan gambar sahaja. Malas aku nak taip panjang-panjang sebab korang bukan baca pon hohoho. Post kali ini akan berkongsi gambar-gambar gelagat baby haiwan yang sangat cute dan mungkin akan menggugat...

Read More →
no image

Haiwan yang Tersangkut, Tersepit, Terselit

March 8, 2010 | 33 Comments

Gelagat haiwan memang sering dapat membuatkan kita tersenyum seorang diri dan berkata cisdel. Berikut adalah beberapa gelagat gambar haiwan yang tersangkut,tersepit, terselit dan lain-lain lagi hoho kelakar jugak la....

Read More →