audemars piguet replica watches cartier replica watches omega replica watches iwc replica watches rolex replica watches rolex replica rolex replica watches rolex replica swiss rolex replica watches swiss rolex replica fake rolex watches replica rolex watches rolex replica watches breitling replica watches breitling replica replica watches replica watches replica watches rolex replica watches replica watches replica watches breitling replica watches replica watches rolex replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches rolex replica watches swiss replica watches breitling replica watches replica watches swiss rolex replica breitling replica watches cheap football shirts cheap football shirts cheap football shirts cheap football shirts cheap football shirts cheap soccer jerseys cheap football shirts cheap soccer jerseys cheap football shirts cheap football shirts cheap football shirts cheap soccer jerseys cheap football shirts cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap football shirts cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap football shirts cheap football shirts cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap football shirts cheap football shirts cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap soccer jerseys cheap football shirts cheap football kits cheap football shirts Haiwan | cisdel.com - Part 3

Layari Tag "haiwan"→

Kami memang suka berkongsi telatah-telatah haiwan yang comel dan kelakar. Post kali ini kami nak kongsikan animasi gif kucing-kucing yang comel dan kelakar pulak. Sebelum ini kami telah kongsikan animasi watak kak limah dan ia...

Read More →

Dah lama tak kongsikan gelagat haiwan-haiwan yang kelakar dalam blog ni haha. Biasanya manusia je yang suka dan pandai menggayakan rambut masing-masing. Kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar itik dengan gaya rambut yang unik dan...

Read More →

Baru-baru ini National Pigeon Association, US (NPA) ada menganjurkan pencarian Burung Merpati Tahunan Terbaik Tahun 2010. Sebanyak 3,721 ekor burung bertanding mewakili 26 baka. Berikut adalah antara burung merpati yang menjadi juara. Nak tau kenapa...

Read More →

Masalah berat badan berlebihan sering kali menjadi igauan buruk terutamanya dikalangan gadis-gadis muda hahaha. Macam-macam tips dilakukan untuk mengatasi masalah berat badan. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar haiwan yang mengalami masalah berat...

Read More →

Sebelum ini kami pernah kongsikan gambar Maru, kucing paling comel di internet. Kini tibalah pula giliran Boo seekor anjing berjenis Pomeranian yang sangat comel macam bola berbulu haha. Tak percaya sila la baca post ini...

Read More →

Bola sepak adalah sukan yang sangat popular di dunia. Berita tentang perlawanan bola sepak pasti sering mendapat liputan yang meluas di mana-mana media dan pemain-pemain bola sepak sering dijadikan idola. Tapi bagaimana agaknya rupa kalau...

Read More →