Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Layari Tag "binatang"→

gambar lembu

20 Fakta Menarik Tentang Lembu

February 23, 2011 | 8 Comments

Sebelum ini kami pernah memaparkan fakta menarik tentang lipas, gajah dan kucing. Post-post berkenaan mendapat sambutan diluar jangkaan. Kali ini kami ingin meneruskan lagi siri fakta menarik haiwan dan kini tiba lah masanya fakta menarik...

Read More →
funny-owl-14

Gelagat Burung Hantu yang Comel dan Kelakar

February 19, 2011 | 19 Comments

Maaf kalau post semalam buat korang pening. Post kali ini kita tengok gelagat haiwan pulak ye. Dah lama rasanya kami tak kongsikan gelagat-gelagat binatang yang comel dan kelakar. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan...

Read More →

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan gambar-gambar binatang yang dilukis dengan sangat cantik di atas tangan. Memang unik sungguh lukisan tu semua. Untuk post kali ini pula kami ingin kongsikan gambar-gambar binatang yang dilukis dengan...

Read More →
cubaan menjadi rockstar

Kisah Pengembaraan Si Lalat yang Cool

July 20, 2010 | 26 Comments

Ini kali kedua lalat jadi topik utama di cisdel.com selepas post seni lalat yang sangat cool dulu. Post kali ini adalah hasil seni photographer Nicholas Hendrickx yang bersungguh-sungguh merakamkan kisah pengembaraan si lalat ni. Memang...

Read More →

Cisdel.com memang suka memaparkan gambar makanan cool, unik dan nampak sedap..  seronok plak tengok gambar makanan tu semua sampai tak sanggup nak makan. Kali ini kami ingin kongsikan koleksi sandwich yang cool dan unik yang...

Read More →

Gelagat haiwan sentiasa menghiburkan kita tak kiralah dalam situasi apa sekalipun. Cisdel.com memang suka berkongsi post tentang haiwan yang cool dan comel dan lawak. Kali ini kami akan berkongsi post gambar haiwan buat high five...

Read More →