Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Layari Tag "art"→

Superhero Dinosour 6

Bila Dinosaur Jadi Superhero

December 21, 2010 | 18 Comments

Ramai yang mengagumi superhero dan bercita-cita nak ada super power macam mereka. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil ilustrasi bila dinosaur bertukar menjadi superhero yang terkenal. Memang cantik dan menarik ilustrasi hasil karya...

Read More →

Kami memang gemar kongsikan hasil-hasil seni yang sangat cantik dan menakjubkan seronok cuci mata dengan post macam ni semua. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil seni daripada tanah liat yang sangat cantik ciptaan...

Read More →
lukisan 3d jalanan 4

Lukisan 3d Menggunakan Kapur yang Nampak Macam Real

November 29, 2010 | 23 Comments

Kami memang suka kongsikan hasil seni yang unik dan menarik untuk tatapan korang. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan lukisan jalanan yang nampak macam real dengan hanya menggunakan kapur. Ini semua adalah hasil seni...

Read More →
gambar bulan yang cantik 5

Mari Bermain-main dengan Bulan yang Sangat Cantik

November 18, 2010 | 17 Comments

Bulan memang ciptaan Tuhan yang sangat indah dan seronok untuk dipandang. Terutamanya kalau gambar bulan itu diambil oleh orang-yang betul-betul kreatif. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar bulan yang unik dan cool hasil...

Read More →
Jeff Nishinaka -- paper sculpture_1288016274106

Ukiran Kertas 3 Dimensi yang Sangat Cool

October 25, 2010 | 14 Comments

Suatu ketika dahulu kami pernah berkongsi post tentang seni ukiran kertas yang sangat cool, kali ini kami ingin kongsikan seni ukiran kertas versi 3d (3 Dimensi) yang sangat cool. Hasil seni ini adalah karya artis...

Read More →

Maaf sebab dah agak lama tak update, penulis dan lembu cisdel masih lagi sedang mencari rentak kembali selepas menghilangkan diri. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil lukisan di cermin kereta yang sangat cool....

Read More →