Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Layari Tag "animals"→

Jerung merupakan ikan yang sangat ganas dan menakutkan. Hanya mereka yang berani je mampu nak tangkap gambar jerung kat dalam laut ni. Gambar-gambar jerung di bawah ini adalah hasil tangkapan Brian Skerry seorang Aquarium Explorer....

Read More →

Masa kecil dulu pasti korang pernah conteng tangan guna water colour. Tak pernah conteng tangan? erk.. baik sangat korang ni.. hehehe post kali ini kami akan berkongsi gambar binatang yang dilukis dengan cantik di atas...

Read More →

Gelagat haiwan sentiasa menghiburkan kita tak kiralah dalam situasi apa sekalipun. Cisdel.com memang suka berkongsi post tentang haiwan yang cool dan comel dan lawak. Kali ini kami akan berkongsi post gambar haiwan buat high five...

Read More →

Semenjak 2 menjak ini cisdel.com sering memaparkan post-post yang berunsur cuci mata.. Menyaksikan keindahan alam ciptaan Tuhan. Diharapkan selepas menyaksikan keindahan alam ini korang semua akan lebih menghargai alam sekitar :D. Untuk post kali ini...

Read More →
ngantuk la plak sedih-sedih ni

Gambar Anak Kucing Sedih yang Sangat Comel

April 26, 2010 | 79 Comments

Kucing memang menjadi kegemaran ramai pihak sebab kecomelan dia.. tapi secara jujurnya aku bukan lah seorang yang gemarkan kucing.. hehehe tapi gelagat anak kucing ini memang sangat comel.. Siapa yang kata tak comel tu tak...

Read More →
kambing biri-biri kantoi

Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

April 25, 2010 | 67 Comments

Kepada kanak-kanak bawah umur, bimbingan ibu-bapa atau penjaga sangat digalakkan ketika membaca post ini. Kepada yang kononnya dah matang dah memahami, hehehe jangan layan lama-lama sangat, tak elok.. hahaha berikut adalah beberapa gambar kantoi masa...

Read More →