Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Browsing the "Gajet & Teknologi" Category →

Hellboy Xbox 360 Case Mod

Xbox 360 Case yang Sangat Cool

October 31, 2010 | 14 Comments

Xbox 360 merupakan konsol permainan yang agak popular di kalangan kaki gamers. Kalau mampu mungkin aku jugak akan beli Xbox.. tapi apakan daya.. Demi mengubat kempunan tak mampu nak beli Xbox, post kali ini kami...

Read More →
Han Solo iPhone Sticker

Sticker Untuk Menjadikan iPhone Anda Lebih Cool

October 10, 2010 | 7 Comments

Fenomena iPhone 4 sudah melanda Malaysia dengan agak hebat sekali. Ramai yang dah ada iPhone 4 dan ramai jugak yang sedang mengumpul duit dan bercita-cita untuk mendapatkan iPhone. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan...

Read More →
wolverine

Karakter Komik yang Dibuat Menggunakan Lego

August 1, 2010 | 15 Comments

Anda pasti kagum dengan apa yang mampu dicipta dengan menggunakan Lego. Jika sebelum ini kami pernah berkongsi tentang poster filem yang dibuat semula menggukan lego, kali ini kami ingin kongsikan watak-watak komik yang dibuat menggunakan...

Read More →
superbots 20

Hasil Seni Superbots yang Cool

July 23, 2010 | 15 Comments

Post kali ini adalah hasil kreativiti photographer Lenny dan Meriel yang menggunakan segala jenis macam diod, led bateri dan komponen-komponen eltronik yang aku sendiri tak tau nama dia dan menghasilkan koleksi seni yang sangat cool.....

Read More →
Trash Can Hard Drive

Tong Sampah yang Berteknologi Tinggi

June 15, 2010 | 23 Comments

teknologi yang berkembang pesat sekarang ini berjaya menghasilkan pelbagai benda yang moden dan canggih. Salah satu daripadanya ialah tong sampah. Berikut adalah tong sampah yang sangat canggih dan berteknologi tinggi....

Read More →
no image

Lembu Cisdel Nak Menang BlackBerry

June 9, 2010 | 4 Comments

ini adalah entry khas untuk menyertai pertandingan menang blackberry di www.porttuantanah.com hohoho punya la semangat lembu cisdel nak join contest ni. Tapi tak tau la layak masuk bertanding ke tak. Doakan kami berjaya la ye....

Read More →