Last fall, if the family will probably be shipped to rolex replica watches the British woman Charlotte elite schools - Elizabeth Women's College in the uk, began a replica watches two-year study in residence. By letter of exchange, Natsuki think Charlotte is absolutely not like college replica watches life, the truth is, this aristocratic school's goal would be to come up rolex replica watches with a idea of etiquette, words and deeds decent and well-behaved obedient lady, permit replica watches them advance to adjust to the high society woman Character. Impression, Charlotte rolex GMT-Master replica watches is a smart girl, he has a total curiosity and thirst for knowledge, bones sort of unyielding personality, perhaps she always wanted to prove himself in some replica watches manner, you can easily determine that, the result is Gentry is actually not married like a wife, mother role. Although no women's college boys, and almost no male teacher, but it does not necessarily mean rolex replica watches summer tree will be security. In any case, there is always London, the era of world rolex replica watches politics, economy, trade center, exactly where the royal family to view any country heads of prominent politicians typically are not surprising, and moreover to the chance encounter while they leave the replica watches house, women's trainees can also considerably ado about nothing breitling replica watches acts as a matchmaker, these include potential factors caused misfortune.

Browsing the "Gajet & Teknologi" Category →

Twist and Brush Toothbrush

Berus Gigi yang Unik dan Sangat Kreatif

March 23, 2011 | 17 Comments

Berus gigi adalah benda yang wajib ada pada setiap insan haha. Siapa yang tak gosok gigi pasti akan tidak disenangi oleh masyarakat sekeliling. Sekarang ni teknologi berus gigi dah semakin maju, ada yang siap dengan...

Read More →

Kepada sesiapa yang tak kenal apa itu Back To The Future agak kesian sebenarnya. Ia adalah satu filem fiksyen yang sangat menarik lakonan Michael J. Fox. Kepada yang kenal tu pasti korang akan kagum dengan...

Read More →
Malaysia Team Patch PES 2011 3

Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011

December 31, 2010 | 23 Comments

Kehangatan kemenangan Piala AFF Suzuki 2010 masih lagi terasa. Majoriti blog dan berita semua tulis pasal kemenangan Malaysia semalam. Kami seperti biasa tak suka nak bersaing dengan ribuan blog lain untuk menerbitkan post yang panas-panas....

Read More →
Green Skull

Hasil Seni Daripada Laser yang Berwarna Hijau

December 27, 2010 | 9 Comments

Memandangkan sebentar tadi ramai yang heboh pasal laser yang berwarna hijau ni, kami dengan sedaya upaya mencari bahan yang menarik berkenaan dengan laser hijau untuk dipaparkan di cisdel.com dengan cara kami tersendiri. Sebelum itu, lebih...

Read More →

Biasanya orang buang je barang hardware komputer yang lama-lama. Tak pon jual dekat besi buruk je sebab perkembangan semasa yang susah nak kejar. Post kali ini kami ingin kongsikan kreativiti artis Itali yang bernama Franco...

Read More →
Giant Scissors

Gunting yang Sangat Cool dan Inovatif

November 10, 2010 | 18 Comments

Gunting adalah alatan yang sering kita gunakan sejak kecil lagi.  Kebanyakkan gunting biasanya sama sahaja dan hanya berbeza dari segi saiz dan warna. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gunting-gunting yang sangat cool, inovatif...

Read More →