Cubaan Meletakkan Benda-benda Pelik Pada Janggut

Published On 19/02/2014 | By cisdel | Menarik

Projek yang diberi nama “Will It Beard” ini adalah satu idea gila yang menarik dicetuskan oleh Pierce Thiot bersama isterinya Stacy. Mereka berdua cuba meletakkan seberapa banyak bilangan objek pelik seperti pencungkil gigi, gula-gula, penyedut minuman dan sebagainya pada janggut Pierce. Gambar-gambar cubaan ini semua diambil dan digabungkan menjadi satu projek seni yang sangat menarik. Jom kita lihat hasil karya mereka.

cucuk-cucuk spageti

cucuk-cucuk spageti lepas tu rebus terus haha

gula-gula

gula-gula

penyedut minuman

penyedut minuman

err pencukur tu untuk cukur janggut

err pencukur tu untuk cukur janggut, bukan main sorok-sorok kat janggut

kita bako je!

kita bako je!

putik kapas

putik kapas

gummy worms!

gummy worms! kenal?

lilin hari jadi

lilin hari jadi

riben!

riben!

siap letak lego tak tahan tu

siap letak lego tak tahan tu

dah macam landak pon ada

dah macam landak pon ada

straw payung

straw payung

krayon di janggut

krayon di janggut

Macam mana kreatif bukan? Kami paling suka tengok yang dia letak lego pada janggut tu haha silap-silap ada lego terselit tak boleh nak keluar pula nanti. Agaknya Pierce ni berani tak nak cuba letak ulat ke labah-labah ke pada janggut dia tu? Mungkin bakal ada yang sesat tak jumpa jalan pulang nanti haha.

cisdel janggut rumputsumber: ufunk

Kongsi Artikel

One Response to Cubaan Meletakkan Benda-benda Pelik Pada Janggut

  1. Adnan says:

    Hahaha. Ini baru lucu. Koplak. 😀

Leave a Reply to Adnan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *