The Small World of Liz: Koleksi Komik Haiwan yang Sangat Comel dan Menghiburkan

Published On 23/12/2013 | By cisdel | Lawak

Kami di cisdel.com memang suka untuk kongsikan koleksi komik-komik yang comel dan menghiburkan. Contohnya dahulu kami pernah kongsikan The Muslim Show; koleksi komik motivasi yang sangat berguna untuk umat Islam. Kali ini kami nak kongsikan pula koleksi komik comel yang dihasilkan oleh salah seorang animator rancangan animasi terkenal The Simpsons, Liz Climo. Jom kita saksikan, semoga anda terhibur.

godzila!

godzila!

beruang pakai sweater

beruang pakai sweater

tersangkut hahaha

tersangkut hahaha

telefon pintar

telefon pintar

kawan yang baik

kawan yang baik

komik panda

topi belon

sloth to do list

sloth to do list

ular tertelan gula-gula haha

ular tertelan gula-gula haha

dari mana bayi datang?

dari mana bayi datang?

i love you man!

i love you man!

easter

easter

happy mothers day

happy mothers day

melahirkan anak

melahirkan anak

boria

boria haha

halloween costume

Halloween costume. haha!

freddy cougar

freddy cougar

turtle neck

turtle neck

Macam mana comel kan? Kami paling suka tengok komik dinosour dengan anaknya tu haha comel je. Di atas ini hanyalah beberapa contoh sahaja komik karya Liz ini, jika anda hendak tengok lebih banyak lagi komik yang menghiburkan ini sila layari sumber kami.

cisdel malu

sumber: tumblr liz climo

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *