Lukisan Pemandangan Hari Hujan yang Sangat Realistik

Published On 18/12/2013 | By cisdel | Rekaan Menarik

Pelukis yang hebat mampu untuk melukis sesuatu yang pemandangan yang menarik dan membuatkan kita teruja. Terutamanya jika pemandangan berkenaan sangat realistik atau kelihatan seperti gambar yang sebenar. Sebelum ini kami pernah kongsikan banyak koleksi lukisan yang realistik, kali ini kami nak tambahkan lagi koleksi berkenaan dengan lukisan pemandangan hari hujan pula. Semoga anda terhibur.

gambar hujan

lukisan hujan

fuhh air pada cermin tu

fuhh air pada cermin tu nak memang real

lukisan realistik

hujan lebat dekat Shell

pemandangan hari hujan

pemandangan hari hujan

lukisan pemandangan

berhenti dulu tengok hujan hehe

cuaca gelap

cuaca gelap

hujan di malam hari

hujan di malam hari

air hujan percik dekat cermin kereta

air hujan percik dekat cermin kereta

pemandangan kabur

pemandangan kabur

hujan lebat di kota mana ntah

hujan lebat di kota mana ntah

pemandangan terhad

pemandangan terhad

cantik pokok tu

cantik pokok tu

kabus ribut

kabus ribut

hujan lebat malam stesyen minyak

hujan lebat malam stesyen minyak

Macam mana sangat cantik bukan? Seperti yang kami nyatakan tadi, gambar di atas semuanya adalah lukisan minyak yang dihasilkan oleh artis bernama Karren Woods. Untuk lihat lebih banyak lagi hasil karya beliau boleh la layari laman web beliau di bahagian sumber kami.

hujan lebat malam stesyen minyak

sumber: web rasmi Karen Woods, via mymodernmet

Kongsi Artikel

2 Responses to Lukisan Pemandangan Hari Hujan yang Sangat Realistik

  1. titan says:

    peh, rajin plak diorang ambil gambar ek.

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *