Tukarkan Gambar Instagram Anda Kepada Marshmellow Comel

Published On 29/11/2013 | By cisdel | Comel, Menarik

Sejak Instagram dibeli oleh Facebook pada tahun lepas dengan harga menjangkau 1 Billion USD, ia menjadi lebih popular dan boleh diakatakan sebagai aplikasi wajib yang perlu ada pada setiap pengguna telefon pintar. Hal ini kerana fungsinya sangat menepati citarasa pengguna yang suka berkongsi gambar untuk tatapan keluarga, sahabat andai, ataupun untuk simpanan sendiri. Atas sebab yang demikian, Boomf telah mengambil satu inisiatif pintar dengan menyediakan perkhidmatan mencetak gambar dari instagram ke atas marshmellow yang boleh dimakan. Jom kita tengok bagaimana rupa marshmellow comel berkenaan.

instagram marshmallows

instagram marshmallows

lompat!

lompat!

macam comel je, macam sedap je

macam comel je, macam sedap je hehe

cicah kopi

cicah kopi pon sedap kot

pelbagai gambar

guna gambar yang cerah akan dapat hasil yang leboh cantik

bungkusan yang menarik

bungkusan yang menarik

sesuai dijadikan hadiah hantaran

sesuai dijadikan hadiah hantaran

ada 9 ketul dalam setiap kotak

ada 9 ketul dalam setiap kotak

abadikan kenangan indah di dalam perut

abadikan kenangan indah di dalam perut hehe

Macam mana menarik bukan? Sesuai diberikan sebagai hadiah atau hantaran perkahwinan mungkin. Dakwat yang digunakan adalah dakwat yang boleh dimakan jadi tak perlu risau kerana marshmellow ini memang boleh dimakan hehe. Cuma sanggup ke tidak je nak makan gambar-gambar comel dan menarik ini.

cisdel bakar marshmellow

sumber: boomf via ufunk

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *