Dandanan Janggut yang Sangat Unik dan Menakjubkan

Published On 08/10/2013 | By cisdel | Rekaan Menarik

Janggut memang menjadi kebanggan para lelaki, jejaka yang mempunyai janggut kelihatan lebih macho dan bergaya hehe. Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan kepada anda gambar janggut dan misai yang menyertai pertandingan misai dan janggut dunia. Pelbagai dandanan yang unik dan menarik dilakukan untuk memenangi pertandingan berkenaan. Kali ini kami nak kongsikan pula kepada anda lagi dandanan janggut yang unik dan sangat menarik.

boleh jadi tempat letak gelas minuman

boleh jadi tempat letak gelas minuman

makan burger tanpa tangan

makan burger tanpa tangan!

boleh jadi mangkuk maggie hehe

boleh jadi mangkuk maggie hehe

seksi, macho dan bergaya

seksi, macho dan bergaya

aummmm

aummmm

puas nak pintal ni ye

puas nak pintal ni ye

yang ini cantik!

yang ini cantik!

baik-baik tercucuk janggut sendiri

baik-baik tercucuk janggut sendiri

kemas

kemas

dah macam sauh kapal

dah macam sauh kapal

control hensem hehe

control hensem hehe

jeles lettew ~.~

jeles la tu ~.~

wuarghhh makan budak

wuarghhh makan budak

sedia nak cucuk orang

sedia nak cucuk orang

janggut amukan sang puaka hehe

janggut amukan sang puaka hehe

kalau berani rapat..

kalau berani rapat..

Macam mana cool kan? Untuk pengetahuan anda model di atas ini adalah Isaiah Webb. Beliau akan memuat naik dandanan baru janggut beliau pada setiap hari isnin. Jadi jika anda nak lihat idea baru dan unik beliau setiap minggu sila ikuti instagram beliau di link sumber kami. Terima kasih.

cisdel sanggul ekorsumber: instagram incredibeard

Kongsi Artikel

One Response to Dandanan Janggut yang Sangat Unik dan Menakjubkan

  1. sipa boleh makan meggi tu..hahaha

Leave a Reply to blogger lelaki Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *