Baju Sejuk Menyerupai Baju Zirah yang Sangat Cool

Published On 04/07/2013 | By cisdel | Rekaan Menarik

Baju sejuk atau sweater bukan sahaja dapat melindungi tubuh badan kita daripada kesejukkan malah ia juga boleh dijadikan fesyen yang sangat bergaya. Memang terdapat pelbagai sweater yang unik dan bergaya di pasaran sekarang, ada yang kelihatan seperti baju zirah Iron Man, ada yang kelihatan seperti power rangers dan sebagainya. Tapi kali ini kami nak kongsikan satu koleksi baju sejuk yang sangat cool menyerupai baju zirah yang dipakai oleh para satria. Jom kita tengok

Arthur Armored Knight Medieval Armor Pullover Hoodie

Arthur Armored Knight Medieval Armor Pullover Hoodie

Arthur Armored Knight Medieval Armor Pullover Hoodie 2

Arthur Armored Knight Medieval Armor Pullover Hoodie 2

Pegasus Knight Medieval Armor Hoodie

Pegasus Knight Medieval Armor Hoodie

Pegasus Knight Medieval Armor Hoodie 2

Pegasus Knight Medieval Armor Hoodie 2

Alexander Knight Medieval Armor Pullover Hoodie

Alexander Knight Medieval Armor Pullover Hoodie

Alexander Knight Medieval Armor Pullover Hoodie 2

Alexander Knight Medieval Armor Pullover Hoodie 2

Patrick Armored Knight Hoodie

Patrick Armored Knight Hoodie

Patrick Armored Knight Hoodie 2

Patrick Armored Knight Hoodie 2

Peter Armored Knight Medieval Armor Pullover Hoodie

Peter Armored Knight Medieval Armor Pullover Hoodie

Peter Armored Knight Medieval Armor Pullover Hoodie 2

Peter Armored Knight Medieval Armor Pullover Hoodie 2

Duncan Armored Knight Hoodie

Duncan Armored Knight Hoodie

Duncan Armored Knight Hoodie 2

Duncan Armored Knight Hoodie 4

Duncan Armored Knight Hoodie 3

Duncan Armored Knight Hoodie 2

Martin Knight Medieval Armor Pullover Hoodie

Martin Knight Medieval Armor Pullover Hoodie

Martin Knight Medieval Armor Pullover Hoodie 2

Martin Knight Medieval Armor Pullover Hoodie 2

Macam mana cool kan? Setiap satu baju sejuk ini adalah buatan tangan dan dihasilkan dalam kuantiti yang sangat sedikit demi menjaga kualiti dan keunikkan baju sejuk ini. Jika anda berminat sila layari sumber kami. Harganya? Tengok sendiri la ye hehe

cisdel perisaisumber: etsy

Kongsi Artikel

2 Responses to Baju Sejuk Menyerupai Baju Zirah yang Sangat Cool

  1. titan says:

    mana hang dapat baju ni haa..

  2. effort lab says:

    Sekali imbas, terbaca tajuk entri ni baju zirafah. adehh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *