JakPak: Jaket yang Boleh Bertukar Menjadi Sleeping Bag dan Khemah

Published On 12/04/2013 | By cisdel | Rekaan Menarik

Bagi mereka yang gemar melakukan aktiviti lasak dan aktiviti di luar seperti perkhemahan, pasti kadang-kala mempunyai masalah kerana beg terlalu berat banyak barang yang perlu diisi. Kali ini kami nak kongsikan satu benda yang mungkin dapat menyelesaikan masalah berkenaan. Memperkenalkan jaket JakPak, jaket 3 dalam 1 yang boleh boleh bertukar menjadi sleeping bag dan juga khemah. Boleh jimat ruang beg dan takde la lenguh bahu nak angkat hehe.

Jadi jaket

Jadi jaket

sleeping bag

proses bertukar menjadi sleeping bag

khemah

bertukar menjadi khemah

jakpak

cara-cara penggunaan

Macam mana cool kan? Mungkin dekat Malaysia belum samapai lagi produk ini tapi kalau nak beli secara online dari Amazon boleh la rujuk pada sumber kami. Harga bermula dari $240.53 – $263.22 bersamaam RM 731 – 800.

cisdel lembu tidur

sumber: dailymail, amazon

Kongsi Artikel

One Response to JakPak: Jaket yang Boleh Bertukar Menjadi Sleeping Bag dan Khemah

  1. Bunyi dah macam plugin JetPack dah, fungsi pun sama pelbagai.

Leave a Reply to muhammad fakhruddin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *