Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

Published On 11/04/2013 | By cisdel | Comel, Iklan Menarik

Dah agak lama kami tak kongsikan iklan-iklan menarik untuk tatapan anda mungkin kerana sumber kami yang sangat terhad. Tapi takpe kali ini kami nak kongsikan satu kempen iklan makanan kucing terkemuka, Whiskas yang bertajuk “Little Big Cat”. Dalam kempen iklan ini ia menunjukkan bahawa walaupun kucing anda kelihatan jinak dan comel, sebenarnya mereka juga mempunyai naluri yang sama seperti kucing besar haha jom kita tengok kempen iklan ini.

kucing jinak jadi liar Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

amboi nak manja-manja plak dengan singa

kucing kejar kuda belang Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

pi kejar kuda belang nak buat makan malam haha

kucing main air Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

badak semua menyorok takutkan kucing ni

kucing nak makan gajah Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

tak beragak nak terkam gajah hahaha

kucing nak makan zirafah Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

agaknya macam mana ko nak terkam zirafah tu?

kucing pembuli Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

amboi berani betul buli harimau bintang ni ye haha

ready nak makan kuda belang Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

tengah pilih menu makan tengah hari haha

billboards Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

contoh billboards iklan

We know small cats share the same instincts as big cats. That’s why Whiskas makes sure that your cat gets everything they naturally need.

Jadi percayalah bahawa walaupun kucing anda itu kelihatan jinak tetapi ia sebenarnya mempunyai naluri yang sama seperti saudara-maranya yang ganas di hutan belantara ini hehe. Bela lembu cisdel jugak senang memang dah sah-sah jinak :p

cisdel lembu singa Kucing Comel Berlagak Liar dalam Iklan Whiskas

sumber: laughingsquid

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>