Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

Published On 03/04/2013 | By cisdel | Comel, Pilihan

Gelagat budak perempuan comel dan gelagat kucing comel pasti dapat menghiburkan kita. Apatah lagi bila kita gabungkan kedua-keduanya budak perempuan dan kucing comel. Post kali ini kami nak kongsikan kepada anda gambar-gambar gelagat budak comel, Katherine dari Rusia bersama dengan kucing comelnya, LiLu Blue Royal Lada. Kedua-duanya mempunyai chemistry yang sangat baik dan membuatkan setiap gambar nampak begitu hidup dan menarik. Jom kita tengok gelagat mereka :)

budak comel dengan kucing

2-2 dah jadi kucing hehe

lumba minum susu

lumba minum susu

jangan tiru aksi ini -.-

jangan tiru aksi ini -.-

puppet show

puppet show

andyprokh15

cak!!! hehehe

tunjuk gambar

tunjuk gambar

baca buku

baca buku sama-sama

cat

belajar sama-sama

tengok bulan bintang sama-sama

tengok bulan bintang sama-sama

music

main seruling

budak perempuan main gitar

budak perempuan main gitar pulak hehe

gunting rambut kucing

gunting rambut meow hehe

kucing sarkas

kucing sarkas

lawan catur jom

lawan catur jom! hehe

meow lukis gambar katherine

meow lukis gambar katherine

melukis aksi lain pulak

melukis aksi lain pulak

katherine lukis gambar LiLu

katherine lukis gambar LiLu

comelkan LiLu!

tengok LiLu, comel tak? comel tak LiLu? hehe

Macam mana comelkan aksi dan gelagat mereka berdua ni? Untuk pengetahuan anda, semua gambar-gambar ini diambil oleh ayah Katherine sendiri iaitu Andy Prokh yang merupakan seorang jurugambar di Saint Petersburg, Russia. Anda juga mungkin berminat dengan aksi dan gelagat kucing comel bermain dengan rama-rama ini pula.

cisdel dengan baby

sumber: Photodom Andy Prokh via mymodernmet

Kongsi Artikel

5 Responses to Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

  1. Syahbinar says:

    Meowww~ hihihi 😉

  2. USUI says:

    hooo sincha! demokkk nyeww tucen tuuu! :3

  3. zik says:

    so cute… hehe

  4. luthfi says:

    Memang sangat comel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *