Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

Diterbitkan Pada 03/04/2013 | Oleh cisdel | Comel, Pilihan

Gelagat budak perempuan comel dan gelagat kucing comel pasti dapat menghiburkan kita. Apatah lagi bila kita gabungkan kedua-keduanya budak perempuan dan kucing comel. Post kali ini kami nak kongsikan kepada anda gambar-gambar gelagat budak comel, Katherine dari Rusia bersama dengan kucing comelnya, LiLu Blue Royal Lada. Kedua-duanya mempunyai chemistry yang sangat baik dan membuatkan setiap gambar nampak begitu hidup dan menarik. Jom kita tengok gelagat mereka icon smile Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

budak comel dengan kucing Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

2-2 dah jadi kucing hehe

lumba minum susu Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

lumba minum susu

andyprokh10 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

jangan tiru aksi ini -.-

andyprokh11 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

puppet show

andyprokh15 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

cak!!! hehehe

andyprokh083 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

tunjuk gambar

baca buku Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

baca buku sama-sama

cat Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

belajar sama-sama

andyprokh09 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

tengok bulan bintang sama-sama

music Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

main seruling

budak perempuan main gitar Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

budak perempuan main gitar pulak hehe

gunting rambut kucing Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

gunting rambut meow hehe

kucing sarkas Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

kucing sarkas

andyprokh05 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

lawan catur jom! hehe

andyprokh06 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

meow lukis gambar katherine

andyprokh07 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

melukis aksi lain pulak

andyprokh08 Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

katherine lukis gambar LiLu

kucing comel Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

tengok LiLu, comel tak? comel tak LiLu? hehe

Macam mana comelkan aksi dan gelagat mereka berdua ni? Untuk pengetahuan anda, semua gambar-gambar ini diambil oleh ayah Katherine sendiri iaitu Andy Prokh yang merupakan seorang jurugambar di Saint Petersburg, Russia. Anda juga mungkin berminat dengan aksi dan gelagat kucing comel bermain dengan rama-rama ini pula.

cisdel dengan baby Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

sumber: Photodom Andy Prokh via mymodernmet

Kongsi Artikel

4 Responses to Gelagat Budak Perempuan Comel dengan Kucingnya

  1. Leena berkata

    comel nye~~

  2. Syahbinar berkata

    Meowww~ hihihi ;)

  3. USUI berkata

    hooo sincha! demokkk nyeww tucen tuuu! :3

  4. zik berkata

    so cute… hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>