Cara Menjadi Bapa yang Baik Macam Darth Vader

Published On 27/03/2013 | By cisdel | Lawak

Setiap orang pasti ingin menjadi ibu-bapa yang terbaik untuk anak-anak mereka. Tak kiralah walaupun orang itu jahat atau baik, mereka pasti sayang akan anak-anak mereka dan mahu menjadi bapa yang baik. Contohnya seperti Darth Vader yang kami nak kongsikan dalam post ini. Berikut adalah beberapa ilustrasi contoh bagaimana untuk menjadi bapa yang baik menggunakan watak Darth Vader. Semoga anda terhibur dan mendapat iktibar.

Darth Vader and Son

Darth Vader and Son

cute-star-wars-darth-vader-and-son-1

Bagaimana nak jadi bapa yang baik, dilakonkan oleh Darth Vader dan Luke Skywalker hehe

cara menjadi bapa mithali

Bawa anak pi jalan-jalan naik kapal angkasa

cute-star-wars-darth-vader-and-son-2

bawak pi makan kat luar hehe

cute-star-wars-darth-vader-and-son-6

bawak pi kedai beli mainan

cute-star-wars-darth-vader-and-son-7

bawak pi zoo tengok haiwan hehe

cute-star-wars-darth-vader-and-son-7

makan aiskrim sama-sama tengah panas

cute-star-wars-darth-vader-and-son-3

layan karenah

cute-star-wars-darth-vader-and-son-10

perhati apa yang anak anda buat

jadi bapa yang baik

sediakan makanan kalau dia lapar hehe

dengar anak-anak mengadu

dengar anak-anak mengadu

dengar anak-anak mengadu

dengar dia mengadu lagi sekali haha

Semua gambar ilustrasi ini adalah sebuah buku hasil karya Jeffrey Brown, peminat tegar Star Wars mesti teruja nak belajar cara-cara jadi ayah macm Darth vader dan bacakan buku ini pada anak-anak mereka hehe.

cisdel jr

sumber: ufunk

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *