Sam: Kucing Comel yang Ada Kening

Published On 10/02/2013 | By cisdel | Comel

Kami di cisdel.com memang suka berkongsi gambar-gambar kucing terutamanya kucing-kucing yang unik dan sangat comel. Sebelum ini kami pernah kongsikan gambar kucing juling kali ini kami nak kongsikan gambar kucing yang ada kening pula hehe. Kucing yang bernama Sam ini memang semakin bertambah popular di internet kerana kecomelannya dan keunikkan yang ada pada kucing itu. Apa yang pasti kening pada kucing adalah original dan bukannya diconteng dengan marker.

ini Sam

ini Sam

nampak kening saya? hehe

nampak kening saya? hehe

kucing tidur

hikhikhik!

kucing dengan gula-gula

kucing dengan gula gula Sam: Kucing Comel yang Ada Kening
comel dan sweet macam gula-gula hehe

kucing boss

like a boss hehe

jilat hidung

saya pon pandai jilat hidung sendiri hehe

kucing sedih

walaupun ada kening tapi saya tetap comel

kening kucing

roar! haha nampak? garang tak?

kucing termenung

pose anggung sikit

kucing comel

dah nak balik dah :( nanti layari web saya ye

Macam mana comelkan? hehe kalau nak tengok lebih banyak lagi gelagat kucing comel yang ada kening tebal ini, sila layari sumber kami ada instagram dengan web Sam ini sekali.

cisdel kening

sumber: instagram, web Sam

Kongsi Artikel

3 Responses to Sam: Kucing Comel yang Ada Kening

  1. Denaihati says:

    mula2 ingat orang yang tambah kening gitu. kiut kucing ni

  2. Sharafie says:

    comelnya kucing ni..rare kot kucing ada kening..hehe

  3. wanrazin94 says:

    Comel nya~!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *