Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

Published On 23/01/2013 | By cisdel | Menarik

Kami pasti ramai yang tahu bahawa kejra seorang superhero adalah untuk menolong orang dalam kesusahan dan memastikan dunia ini aman. Mereka kerja tak mengira waktu tiada gaji, tiada cuti tahunan, tiada bonus, tiada bantuan rakyat 1Malaysia (BR1M), tiada sambutan hari keluarga dan sebagainya. Tapi apa yang superhero ni buat bila mereka dah tak diperlukan lagi ye? Ada dapat pencen? Ada dapat pampasan ke hehe. Post kali ini kami nak tunjukkan bagaimana kehidupan seharian Captain America bila dia dah bersara. Semoga anda terhibur.

superhero dah tua Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

hai! saya bekas Captain America hehe

superhero bersara Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

seronok jadi Captain America dulu kan

hero berus gigi Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

apa nak buat hari ni ye

agingsuperhero08 Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

cuci muka dulu biar nampak muda hehe

super pekebun Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

sekarang ni dah bersara kena la buat kerja-kerja rumah pulak

super baby sitter Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

jaga baby, kemas rumah semua la

agingsuperhero03 Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

takde orang plak nak mintak autograf hari ni

captain america tua Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

captain america tua

Susah juga jadi superhero ni ye sebab takde skim saraan, takde kwsp semua tu hehe. Untuk pengetahuan anda, gambar-gambar ini semua adalah satu projek fotografi¬†Paul Armstrong yang bertajuk “Everyday Occurrences of an Aging Superhero”. Kalau nak lihat lebih banyak lagi aksi dan gelagat superhero tua ini sila layari sumber kami.

cisdel tua Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

sumber: mymodernmet, web rasmi Paul Armstrong

Kongsi Artikel

3 Responses to Kehidupan Seharian Superhero yang Telah Bersara

  1. sharafie says:

    itu baru kapitan america..kalau superman agaknya pencen jadi buruh binaan agaknya..hahaha

  2. daddydee says:

    Makin mengecil piringnya ye…hehehehhe

    Memang lawak….hahahha

  3. WRizuan says:

    hehehehe..susah jugak jado superhero ni..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>