Spa Kecantikan Hello Kitty yang Sangat Cool di Dubai

Published On 17/01/2013 | By cisdel | Senibina Menarik

Spa kecantikan atau beauty spa memang menjadi tumpuan wanita dan gadis-gadis untuk memanjakan diri. Di Malaysia sendiri spa-spa seperti ini sangat mudah didapati terutamanya di bandar-bandar besar seperti Kuala Lumpur dan sebagainya. Tapi post kali ini kami nak kongsikan spa yang lebih unik sedikit berbanding biasa. Spa Kecantikan yang bertemakan Hello Kitty yang terletak di Dubai ini pasti menjadi satu tarikan yang menarik terutamanya bagi para gadis. Jom kita lihat apa yang ada di spa yang unik ini.

spa kecantikan

selamat datang ke Hello Kitty Spa

rak mainan

penuh dengan hello kitty, boleh main dulu sementara tunggu giliran

belon

banyaknya belon hehe

bantal

bantal tempat menunggu giliran

cermin

sayang cermin ni takde bentuk hello kitty

gula-gula

hehe comel gula-gula ni

hello kitty nail art

hello kitty nail art

manicure

tengok je boleh buat tak boleh hehe

hellospa08

lampu pon pakai skirt hehe

hello kitty beauty spa

hello kitty beauty spa

katil

katil untuk massage mungkin

kopi hello kitty

minum kopi hello kitty

cupcake hello kitty

cupcake hello kitty

ruang santai

ruang santai gosip-gosip ringan hehe

penyambut tetamu

Selamat tinggal.. datang lagi hehe

Macam mana comelkan spa kecantikan Hello Kitty ni? Hebat betul penangan karakter kartun ini, macam-macam produk yang ada bertemakan kucing comel bereben merah ini. Mungkin anda juga berminat dengan Restoran Hello Kitty ini pula yang terletak di Beijing.

cisdel spa

sumber: spa kecantikan toxel

Kongsi Artikel

2 Responses to Spa Kecantikan Hello Kitty yang Sangat Cool di Dubai

  1. Memang comel kalau dah berkonsepkan hello kitty ni..

  2. Aya says:

    Cutenya.. kalo masuk spa tu.. mesti terasa comel ni..hehehe

Leave a Reply to Aya Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *