Gambar 10,000 Kuntum Bunga Ros Merah yang Sangat Cantik

Published On 31/12/2012 | By cisdel | Alam

Bunga Ros adalah sejenis bunga yang sangat disukai oleh orang ramai terutamanya para gadis jelita. Ia juga sering dijadikan sebagai hadiah untuk hari-hari istimewa untuk orang-orang yang istimewa. Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan tentang maksud disebalik warna dan bilangan bunga mawar yang diberikan. Kali ini kami nak kongsikan gambar 10,000 kuntum ros merah. Apa yang menarik tentang bunga-bunga ini adalah ia dibiarkan di dalam sebuah bilik dan kita dapat lihat perubahan bunga-bunga berkenaan dari warna merah segar sehinggalah ia layu dan kering.

bunga ros merah

bunga ros merah

bunga mawar

banyaknya bunga.. kalau dapat best ni

mawar merah

hehe cuba la kira cukup tak 10 ribu kuntum

red roses

penuh bunga satu bilik >.<

bunga ros layu

bunga dah mula layu :(

bunga kering

dah layu pon tetap cantik juga

banyak bunga

10 ribu bunga layu

bunga ros kering

bunga ros kering

gambar bunga ros kering

sayang tengok bunga ni kering, tapi ia tetap cantik :)

Macam mana cantikkan bunga-bunga tu semua? Semua gambar-gambar ini diambil oleh artis dari London, Anya Gallaccio. Projek yang diberi nama Red on Green ini bertujuan untuk merekod gambar-gambar kitar hidup bunga daripada ia segar hinggalah ia layu dan kering.

lembu cisdel bunga ros banyak

sumber bunga ros mymodernmet

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *