Muzium Harry Potter yang Sangat Cool di London

Published On 16/12/2012 | By cisdel | Trivia

Kami percaya ada ramai peminat Harry Potter yang baca cisdel.com ini. Jika sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi poster semua filem Siri Harry Potter dari Harry Potter and The Sorcerer’s Stone hinggalah Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2. Ok kali ini kami nak kongsikan gambar Muzium Harry Potter pula yang terletak di London. Dalam muzium ini menunjukkan disebalik tabir set pengambaran Harry Potter memang sangat cool dan mengujakan.

Muzium Harry Potter 1

Muzium Harry Potter 1

Muzium Harry Potter 2

Muzium Harry Potter 2

Muzium Harry Potter 3

Muzium Harry Potter 3

Muzium Harry Potter 4

Muzium Harry Potter 4

Muzium Harry Potter 5

Muzium Harry Potter 5

Muzium Harry Potter 6

Muzium Harry Potter 6

Muzium Harry Potter 7

Muzium Harry Potter 7

Muzium Harry Potter 8

Muzium Harry Potter 8

Muzium Harry Potter 9

Muzium Harry Potter 9

Muzium Harry Potter 10

Muzium Harry Potter 10

Muzium Harry Potter 11

Muzium Harry Potter 11

Muzium Harry Potter 12

Muzium Harry Potter 12

Muzium Harry Potter 13

Muzium Harry Potter 13

Muzium Harry Potter 14

Muzium Harry Potter 14

Muzium Harry Potter 15

Muzium Harry Potter 15

Muzium Harry Potter 16

Muzium Harry Potter 16

Muzium Harry Potter 17

Muzium Harry Potter 17

Muzium Harry Potter 18

Muzium Harry Potter 18

Muzium Harry Potter 19

Muzium Harry Potter 19

Muzium Harry Potter 20

Muzium Harry Potter 20

Muzium Harry Potter 21

Muzium Harry Potter 21

Muzium Harry Potter 22

Muzium Harry Potter 22

Muzium Harry Potter 23

Muzium Harry Potter 23

Hehe macam mana teruja tak? Untuk keterangan lanjut tentang lokasi, harga tiket, benda-benda menarik dan sebagainya sila layari sumber kami. Web rasmi Harry Potter Museum ini. Manalah tau kan kalau anda berminat nak pergi ke sana ke suatu hari nanti hehe.

lembu cisdel wizard harry potter mini

sumber: web rasmi harry potter museum

Kongsi Artikel

5 Responses to Muzium Harry Potter yang Sangat Cool di London

  1. Ko memangg tauu.. aku teruja sangat nak gi siniii ! nanti aku nak copy gambar ko ni tau topo. aku tak berkesemmpatan nak update pasal ni.. dgr cerita, Muzium ni sampai end of this year je sebab next year dorang nak buat Batman plak.. tak tau la betul ke idok.. harap2 tak betull.. aku blm jejak kan kaki lagiiii !! ahahaha

    • admin says:

      menurut sumber aku pulak ada lagi sampai tahun depan tapi tahun depan dia dah naik harga sikit.. tapi tak tahu la sampai bulan berapa dia ada

  2. Pingback: DIY Cara-cara Membuat Tongkat Sakti Harry Potter | cisdel.com

  3. usui says:

    cooooolll~~~~~~~ Harry Potter!!

  4. Razalynda Razali says:

    tq coz bg info sal muzium harry potter ni.. suke sgt3..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *