Daisy dan Hannah: 2 Ekor Kucing yang Sangat Comel dan Nakal

Published On 11/12/2012 | By cisdel | Comel

Jika anda mengikuti kami di facebook, beberapa hari lepas kami ada paparkan gambar 2 ekor comel yang sedang khusyuk memerhatikan skrin komputer. Setelah puas mencari akhirnya baru kami tahu 2 ekor kucing comel itu adalah Daisy dan Hannah. Ingat lagi Daisy? Anak kucing nakal yang sangat comel tu? Hehehe kali ini da dah ada kawan, partner in crime. Makin menjadi-jadi la nakal 2 ekor kucing ni haha. Semoga anda terhibur dengan gelegat mereka.

daisy and hannah

memperkenalkan daisy dan hannah hehe

Ini Daisy

Ini Daisy tak perlu diperkenalkan lagi rasanya

hannah

ini pula rakan subahat barunya, Hannah

daisy and hannah 2

jom cari masalah haha

daisy and hannah 3

apa la dua ekor ni nak buat haha

daisy and hannah 4

sumo cat hehe

daisy and hannah 5

“Sabar ye, nanti kita keluar hikhikhik” kata Hannah kepada Daisy

daisy and hannah 7

lompat!

daisy and hannah 8

ni gambar yang kami kongsikan dekat faceook semalam hehe

daisy and hannah 9

jom main panjat-panjat

daisy and hannah 10

sedia nak terjun 2 1/2 somersault pike haha

daisy and hannah 6

dah penat jom tidur! hehehe

Macam mana comelkan? Hehe kalau nak tengok lebih banyak aksi 2 ekor kucing nakal ni sila layari sumber kami di facebook tuan punya kucing ni hehe. Perlu ke kami carikan pasangan untuk lembu cisdel pulak? -.-

cisdel depan cermin

sumber: flickr Ben Torode

Kongsi Artikel

3 Responses to Daisy dan Hannah: 2 Ekor Kucing yang Sangat Comel dan Nakal

  1. ohcikgu says:

    wahh..comel dua-dua. geram tengok.

  2. miaw says:

    alahai..ciannyer cisdel xdek kawan..meh kawan dgn saye

  3. kadz says:

    comel giler…like200x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *