Kisai Space Digits: Jam Tangan LCD Futuristik yang Sangat Cool

Published On 10/12/2012 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Pada masa kini semakin banyak rekaan jam tangan yang sangat unik unik. Tak kisah la sama ada unik pada rekaannya atau cara untuk membaca waktu. Post kali ini kami nak kongsikan satu lagi jam tangan futuristik yang sangat cool. Pada muka jam kelihatan seperti warp speed yang banyak kelihatan pada game retro. Sekali pandang memang pening nak baca pukul berapa sekarang, tapi bila dah tahu mudah sahaja hehe. Dapatkah anda membaca waktu yang terpapar pada jam ini?

tokyoflash-kisai-Space-Digits

cubalah baca jam menunjukkan pukul 7:32

jam tangan unik

didatangkan dengan 3 warna, gold, silver, dan hitam dengan 2 pilihan warna LCD gold dan hijau

jam tangan bergaya

jam tangan yang bergaya

sentiasa menunjukkan masa

sentiasa menunjukkan masa tak perlu nak tekan butang

tokyoflash-kisai-Space-Digits-3

tak tahu lagi macam mana nak baca jam ni? hehehe

tokyoflash-kisai-Space-Digits-2

jam keluaran TokyoFlash dengan jenama Kisai

tokyoflash-kisai-Space-Digits-1

apa motif letak celah-celah akar ni ntah haha

Macam mana cool kan? Mula-mula tengok macam pelik je tak tahu pukul berapa, lepas tu bila tengok lama-lama macam cool je hehe. Anda juga mungkin berminat dengan Solaris, jam tangan solar yang sangat cool takde muka jam hehe.

cisdel jam kaki

sumber: ufunk

Kongsi Artikel

4 Responses to Kisai Space Digits: Jam Tangan LCD Futuristik yang Sangat Cool

  1. fina fento says:

    First tengok memang pening. Tapi smart lah!

  2. Denaihati says:

    ambik masa sikit nak tengok, hebatlah inovasi jam tangan sekarang ni.

  3. onlajer says:

    gua masih penin lah tengok jam ini

  4. Andre Joe says:

    Lama lama leh wat sakit kepala tengok jam nie

Leave a Reply to Denaihati Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *