Hasil Seni Daripada Krayon Cair yang Sangat Cool

Published On 06/12/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Dah agak lama kami tak kongsikan koleksi gambar hasil seni yang sangat menarik dan kreatif  di blog ini. Untuk post kali ini kami nak kongsikan hasil karya Jessie Kerbawy, seorang artis dari Amerika yang mencairkan krayon untuk menghasilkan satu karya seni yang sangat cantik dan menakjubkan. Teruskan membaca kalau nak tengok hasil karya daripada krayon cair ini semua.

meltedcrayon02

krayon cair

meltedcrayon03

nampak macam senang je nak buat kan? hehe

meltedcrayon04

cantikknya yang ni..

krayon cair

macam ombak pon ada.. macam langit pon ada jugak hehe

meltedcrayon06

krayon pelangi hehe

titisan krayon cair

titisan krayon cair

meltedcrayon08

kan best kalau yang cair tu coklat hehe

meltedcrayon09

nanti boleh la cuba buat kat rumah ye.. ambil krayon adik-adik hehe

bunya krayon

yang ini cantik!

meltedcrayon11

yang ini sangat artistik hehe rama-rama bebaskan crayon cair

meltedcrayon12

macam nak meleleh ke lantai je krayon tu hehe

meltedcrayon13

krayon cair meleleh

meltedcrayon14

cakaran krayon hehe

seni abstrak

seni abstrak hehehe

meltedcrayon16

hehehe tiba-tiba teringat pada post ini.. macam sama je

meltedcrayon17

cantik! tapi sayang bunga tu tak diperbuat daripada krayon hehe

Macam mana? Cantikkan? Tengok macam senang je nak buat hehe. Kalau ada sesiapa berani cuba sila la kongsikan hasil karya mereka pada kami ye hehe

cisdel pensel

tunggu cair kena muka hehe

sumber: toxel

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *