Pemandangan Berkabus yang Seram Tapi Sangat Menakjubkan

Published On 30/11/2012 | By cisdel | Alam

Pemandangan suasana berkabus sering kali memberi efek seram dan misteri dalam sesebuah senario atau gambar. Post kali ini kami nak kongsikan satu set gambar hasil kreativiti seorang jurugambar dari Finland, Mikko Lagerstedt yang gemar mengambil gambar pemandangan berkabus. Walaupun gambar-gambar berikut mungkin agak seram dan misteri tapi ia sangat menakjubkan dan berbaloi untuk ditengok :)

ghostbridge

hehe seram pulak tengok jambatan ni

MikkoLagerstedt02

hehehe apa yang kat belakang pokok tu

MikkoLagerstedt03

jalan yang sunyi

love van

sweet pulak gambar ni haha

scene dalam filem

scene ni macam banyak dalam filem hehe

MikkoLagerstedt19

ok yang ni memang seram sikit

alien datang menakluki bumi

alien datang menakluki bumi

rumah hantu

wuuu rumah dengan bot tu memang menakutkan

MikkoLagerstedt000

tengok bot ni je pon dah boleh meremang bulu roma hehe

MikkoLagerstedt01

jangan ternampak benda lain sudah hehe

mikkolagerstedt13

siap ada bulan tu yang buat lagi seram tu hehe

kabus ribut hehe

siap ada burung-burung tu yang tambah efek seram tu hehe

dayung sampan

dayung-dayung sampan

pokok legend

pokok legend

gambar seram misteri

ini yang paling kami suka!

Macam mana menakjubkan kan semua gambar ni? Asalnya kami nak post gambar ini malam tadi, tapi memandangkan malam Jumaat takut nanti ada yang tak boleh tidur pulak maka kami post la awal pagi ini hehe. Kalau nak tengok lebih banyak hasil karya Mikko ini sila layari sumber kami.

cisdel jalan malam

sumber: mymodernmet, blog rasmi Mikko

Kongsi Artikel

4 Responses to Pemandangan Berkabus yang Seram Tapi Sangat Menakjubkan

  1. riena says:

    Sumer cantik,,,tp seram gak….

  2. budak felda says:

    wah indahnyer deer..:)

  3. Leena says:

    slenderman~ hehe

  4. SamDaddyCool says:

    uuish.. seram.. seram..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *