Shishi-maru: Kucing Comel yang Semakin Popular di Internet

Published On 19/11/2012 | By cisdel | Comel

Dewasa kini semakin ramai pemilik kucing dan haiwan peliharaan memuat naik gambar-gambar comel kucing mereka. Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan gambar gambar Shiro; kucing comel yang suka tidur dan Maru kucing yang sukakan kotak. Kali ini kami nak kongsikan gambar Shishi-maru pula kucing comel yang smeakin mendapat perhatian di internet. Cuba la tengok gelagat Shishi ini pasti anda juga akan terhibur dan akan mengikuti perkembangannya hehe.

kucing comel 1

hai! saya garang! hikhikhik

shishi

nama saya shishi, saya suka duduk hehehe

kucing duduk

cakk!! hehehe

kucing mata besar

comelnya.. mata besarrr hehe

shishi comel

comelnya shishiii :)

kucing comel dalam kotak

jangan kacau kotak saya!

kucing comel marah

faham?!

meow comel

meowwwww ~.~

kucing bergolek

golek-golek dulu hehehe

gambar shishi

posing maut sikit hehe

rawrrr haha

rawrrr makan budak! haha

shishi yang comel

kucing yang serius haha

kucing penat

dah penat dah lepak dulu la hehe

Macam mana comelkan? Kalau nak tengok lebih banyak lagi aksi comel dan serius Shishi-maru ini anda boleh ikutinya di facebook dan istagram. Link ada di bahagian sumber kami.

cisdel duduk serius

sumber: instagram shishi-maru, boleh ikut juga di facebook shishimaru

Kongsi Artikel

6 Responses to Shishi-maru: Kucing Comel yang Semakin Popular di Internet

  1. wasabi says:

    part mata yg mahal uh..hee2

  2. tangisan dalam ketawa says:

    comell

  3. liena says:

    arghh…giler dbuatnye tgk dorg…kiut bangat!!!

  4. Mr. Papadom says:

    Assalamualaikum yincik, mohon copy gambar kucing2 ni ye?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *