Topi Watak Sesame Street yang Sangat Comel untuk Bayi Anda

Published On 22/10/2012 | By cisdel | Comel

Semua orang pasti kenal dengan watak-watak dalam Sesame Street yang sangat comel seperti Kermit si katak, Elmo, Cookie Monster dan lain-lain lagi. Kecomelan mereka memang menjadi kegemaran ramai terutamanya kanak-kanak. Post kali ini kami nak kongsikan koleksi topi watak-watak dalam Sesame Street yang sangat comel untuk bayi. Topi-topi buatan tangan ini memang sangat comel da terperinci jahitannya. Sekali pandang pon dah mampu membuatkan anda menjerit “waaaa comelnya!” haha.

Topi Kermit

kermit the frog

kermit si katak

kermit detail

kermit detail

Topi Gonzo

gonzo

gonzo

gonzo detail

gonzo detail

Topi Abby Cadabby

Abby Cadabby

Abby Cadabby

Abby Cadabby detail

Abby Cadabby detail

Topi Cookie Monster

cookie monster

cookie monster

cookie monster detail

cookie monster detail

Topi Elmo

elmo

elmo yang comel!

elmo detail

elmo detail

Macam mana comelkan! Semua topi ini adalah buatan tangan JustZipity yang ada dijual di Etsy Store. Harga dia boleh tahan jugak la sebab handmade kan keterangan lanjut di sumber kami. Tapi walau apa pon topi ni semua memang sangat comel!

cisdel topi comel

sumber: laughingsquid, laman Etsy JustZipity

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *