Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

Diterbitkan Pada 02/10/2012 | Oleh cisdel | Gajet & Teknologi

Ok tajuk macam panjang la plak hehe, pernah dengar pasal Climbing Wall? Kalau tak tahu ia adalah dinding tempat main panjat-panjat tu. Tapi kebiasaannya ia dipasang pada taman-taman rekreasi kerana saiznya yang besar. Post kali ini kami nak kongsikan tentang climbing wall mudah alih yang diberi nama Treadwall. Ia adalah gabungan antara treadmill dan juga climbing wall maka terhasil inovasi yang unik dan menarik ini. Sila tengok post ini sampai habis untuk mengetahui bagai mana ia berfungsi.

treadwall05 Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

climbing wall tanpa penghujung hehe

treadwall06 Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

boleh adjust sudut condong untuk tahap kesukaran yang berbeza

treadwall07 Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

boleh juga dilekatkan pada dinding

treadwall08 Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

macam-macam gaya memanjat pon boleh

treadwall09 Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

treadmill + climbing wall = tread wall

treadwall10 Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

memanjat dengan gigih

treadwall02 Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

posing je tu haha

treadwall04 Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

gigih atuk ni memanjat

Macam mana cool kan? Rasa macam nak pasang kat rumah je satu benda alah ni tapi tak jumpa la plak kat mana boleh beli. Menarik kot tiap-tiap hari boleh memanjat bagus untuk kardiovaskular, dapat keluarkan peluh boleh jadi tough hehe.

cisdel panjat climbing wall treadwall Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

sumber: toxel

Kongsi Artikel

3 Responses to Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

  1. OrangAkaun berkata

    lepas 3 minit, ulang balik step sama..bosan la nanti..

  2. akubiomed berkata

    Saya suka treadwll climbing wall ini boleh menangani masalah gayat dan ia selamat. :-)

  3. Pingback: Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung | Apesal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>