Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

Published On 02/10/2012 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Ok tajuk macam panjang la plak hehe, pernah dengar pasal Climbing Wall? Kalau tak tahu ia adalah dinding tempat main panjat-panjat tu. Tapi kebiasaannya ia dipasang pada taman-taman rekreasi kerana saiznya yang besar. Post kali ini kami nak kongsikan tentang climbing wall mudah alih yang diberi nama Treadwall. Ia adalah gabungan antara treadmill dan juga climbing wall maka terhasil inovasi yang unik dan menarik ini. Sila tengok post ini sampai habis untuk mengetahui bagai mana ia berfungsi.

treadwall

climbing wall tanpa penghujung hehe

treadwall06

boleh adjust sudut condong untuk tahap kesukaran yang berbeza

treadwall07

boleh juga dilekatkan pada dinding

treadwall08

macam-macam gaya memanjat pon boleh

treadwall09

treadmill + climbing wall = tread wall

treadwall10

memanjat dengan gigih

treadwall02

posing je tu haha

treadwall04

gigih atuk ni memanjat

Macam mana cool kan? Rasa macam nak pasang kat rumah je satu benda alah ni tapi tak jumpa la plak kat mana boleh beli. Menarik kot tiap-tiap hari boleh memanjat bagus untuk kardiovaskular, dapat keluarkan peluh boleh jadi tough hehe.

cisdel panjat climbing wall treadwall

sumber: toxel

Kongsi Artikel

3 Responses to Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung

  1. OrangAkaun says:

    lepas 3 minit, ulang balik step sama..bosan la nanti..

  2. akubiomed says:

    Saya suka treadwll climbing wall ini boleh menangani masalah gayat dan ia selamat. :-)

  3. Pingback: Treadwall: Climbing Wall Mudah Alih Tanpa Penghujung | Apesal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *