Gambar-gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

Diterbitkan Pada 25/09/2012 | Oleh cisdel | Alam

Baru je beberapa lepas kami cerita tentang gambar-gambar yang sangat cantik yang beranding dalam Pertandingan Foto National Geographic 2011. Hari ini kami telah berjaya jumpa koleksi gambar-gambar yang masuk bertanding untuk sesi 2012 pulak. Fuhh seperti biasa sangat cantik dan menakjubkan! Ada beberapa kategori yang dipertandingkan, untuk post kali ini kami kongsikan 50 gambar penyertaan yang sangat cantik dan boleh membuatkan korang semua terpukau hehe.

01 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

gambar rama-rama memang selalunya cantik!

02 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

bergolek-golek tepi gunung hehehe

03 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fuhh cantik betul atap rumah dia!

04 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

err dekat bawah tu api ke?

05 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

hehehe mengendap apa tu? comel je ~.~

06 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

rumput kan ni? haha

07 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

musang

08 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

cantiknya pelangi!

09 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

err gajah tu kena serang ke?

10 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

jet pejuang membelah awan

11 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

iceberg?

12 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

err macam mana dia boleh dapat gambar kena serang ni -.-

13 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fun fair belakang kubu?

14 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fuhh rambut dia

15 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

teknik penyamaran fuhh

16 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

ekspidisi berwarna-warni

17 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

seronok betul harimau ni main air hehe

18 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

besarnya bulan :)

19 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fuhh cantik betul gambar dalam air ni

20 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fuhh awan dia

21 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fuhh macho betul singa ni hehehe

22 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

gambar cantik

23 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

mentadak mentadu macam mana enkau tidur hehehe

24 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

national geographic photo contest

25 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

serigala ni macam dalam cerita red riding hood je hehe

26 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

rusuhan ke ni?

27 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

langit cantik

28 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

kangaroo lawan boxing hehe

29 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

gambar cantik

30 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

burung bangau terbang

31 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

gambar penyu

32 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

ada rupa macam Drogba la plak yang kiri tu hehe

33 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fuhh gambar kilat

34 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

err gambar semut ke labah-labah ni?

35 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

buaya makan biawak hehehe

36 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

2 bulan?

37 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

hikhikhik malulah ~.~

38 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fuyo gambar ni sangat cantik dan penuh makna

39 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

banyak maksud tersirat dalam gambar ni

40 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

ais di tengah lautan

41 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

yang kat tepi tu buaya, yang kat tengah tu apa?

42 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

bergaduh bereput apa tu bang?

43 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

fuhh berapi-api lawan pedang

44 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

seronok betul berendam kepala

45 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

dekat mana dia ambil gambar ni?

46 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

comel je anak burung ni :)

47 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

dolphin comel

48 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

American Football

49 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

mandi kerbau hehehe

50 national geographic mini Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

nak bawak basikal sampai mana tu pakcik?

Macam mana cantikkan? Tapi rasanya gambar penyertaan tahun lepas lebih cantik lagi. Mungkin ada lagi gambar cantik-cantik yang kami terlepas pandang kot. Pemenang untuk pertandingan ini masih belum diumukan lagi, kalau dah ada pemenang nanti kami kemas kini ye icon smile Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

cisdel kamera besar Gambar gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

sumber: barnorama

Kongsi Artikel

2 Responses to Gambar-gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012

  1. azuanisudin berkata

    yg last pic tu.. taken from photographer malaysia :)

    http://www.flickr.com/photos/nadlyaizat/

  2. Pingback: Gambar Penyertaan Pertandingan Foto National Geographic 2012 | Apesal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>