Koleksi Gambar Daisy, Anak Kucing Nakal yang Sangat Comel

Published On 24/09/2012 | By cisdel | Comel

Kami di cisdel.com memang gemar untuk kongsikan gelagat dan kucing-kucing yang sangat comel. Jika sebelum ini kami pernah kongsikan gelagat 2 ekor anak kucing comel nak jadi superhero kali ini kami nak kongsikan lagi gambar anak kucing comel. Anak kucing yang bernama Daisy  ini sangat lincah dan comel, geram je tengok gelagat Daisy ni hehe tak percaya sila tengok post ini sampai habis.

kucing muka kejam

muka kejam je si Daisy ni la hehehe

mendongak ke langit hehehe

mendongak ke langit hehehe

kucing dalam mangkuk

kucing dalam mangkuk

tengah plan nak buat nakal la tu hehe

tengah plan nak buat nakal la tu hehe

check line dulu hehe

check line dulu hehe

kucing main alat muzik

dah la comel.. pandai main alat muzik pulak tu ~.~

sushi kucing hehehe

sushi kucing hehehe

kucing main benang

hehehe habis la ko lepas ni

kucing comel dalam bakul

kucing comel dalam bakul

kucing dalam seluar

err lepas ni kalau nak pakai seluar tu tengok dulu kot-kot ada kucing ke hehe

weee

weee

kucing kantoi

hehe dah kantoi.. menyorok dulu

hujan lebat

hujan lebat tak boleh main kat luar :(

opocot!

opocot!

pekk, jatuh

pekk, jatuh

wee buih!

wee buih!

kucing tidur

dah penat dah.. kita tidur dulu hehe

Macam mana comelkan? Geram je kami tengok gelagat Daisy ni, rasa macam nak picit-picit je dia sebab geram tengok comel sangat haha. Sampai lebu cisdel pon jeles dengan kecomelan si Daisy ni hehehe

cisdel kucing

sumber flickr pemilik Daisy

Kongsi Artikel

7 Responses to Koleksi Gambar Daisy, Anak Kucing Nakal yang Sangat Comel

  1. OrangAkaun says:

    aku suka kucing+benang tuh..macam panjang ja cerita lepas ambil gambar tuh..hahaha

  2. akubiomed says:

    Ala..ala..cutenya. :-)

  3. mrkay says:

    yg terkejut tu mmg moment terbaik ah gambar tu. yg bawah dia tu pulak patut boleh buat caption dia tgh breakdance. haha

  4. Pingback: Gambar Daisy, Anak Kucing Nakal yang Sangat Comel | Apesal.com

  5. Pingback: Gambar Anak Kucing Nakal yang Sangat Comel, Daisy

  6. Pingback: Daisy dan Hannah: 2 Ekor Kucing yang Sangat Comel dan Nakal | cisdel.com

  7. Pingback: 12 Post Paling Menarik di Cisdel.com Sepanjang Tahun 2012 | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *