Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

Diterbitkan Pada 19/09/2012 | Oleh cisdel | Comel

Petang tadi kami ada kongsikan gambar seekor kucing comel yang mempunyai mata juling di facebook dan gambar berkenaan mendapat sambutan yag sangat menggalakkan. Jadi post kali ini kami nak kongsikan beberapa gambar aksi comel kucing berkenaan yang bernama Spangles. Spangles telah menjadi sangat terkenal di internet dalam masa beberapa hari ni, rugi kalau anda tidak mengenalinya hehe

kucing juling Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

yarrrr!

kucing lanun Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

posing sikit hehehe

mata juling Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

alololo comelnya

gambar kucing Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

wuarghhh makan budak!

cute cat Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

ingat comel la pakai topi macam tu? hehehe

cross eyed cat Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

naik juling mata tengok awak ni la hehehe

Macam mana comelkan si Spangles ni. Walaupun mata juling tapi dia tetap mempunyai daya tarikan tersendiri dan tetap comel. Kalau nak tengok lebih banyak lagi gambar si Spangles ni sila layari sumber kami. Jangan lupa like Spangles di facebok sekali untuk tengok lebih banyak aksi kucing ini icon smile Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

cisdel juling Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

sumber: facebook kucing mata juling Spangles

Kongsi Artikel

2 Responses to Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling

  1. cat lover berkata

    tomeinyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  2. Pingback: Spangles: Kucing Comel yang Bermata Juling | Apesal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>