Potret Selebriti yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Keyboard Komputer

Published On 16/09/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan banyak gambar potret yang diperbuat daripada barcode, kiub rubik, tape kaset dan banyak lagi. Kali ini kami nak kongsikan potret yang diperbuat daripada papan kekunci atau keyboard pula. Selain daripada keyboard komputer, artis ini juga menggunakan kalkulator dan lain-lain alat elektronik yang berbutang. Hasilnya sangat hebat dan menakjubkan!

Celebrity-Portraits-Created-From-The-Keys-Of-Computer-Keyboard-001

Dr House!

David Beckham

David Beckham

George Harrison (Beatles)

George Harrison – The Beatles (terima kasih amsyar :)

Celebrity-Portraits-Created-From-The-Keys-Of-Computer-Keyboard-004

siapa ni?

Snoop Dog

Snoop Dog

Jenifer Lopez

Jenifer Lopez kan?

young Micheal Jackson

Micheal Jackson versi muda-mudi

Celebrity-Portraits-Created-From-The-Keys-Of-Computer-Keyboard-008_mini

siapa ini 2?

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Steve Jobs

Steve Jobs

Celebrity-Portraits-Created-From-The-Keys-Of-Computer-Keyboard-011_mini

Siapa ini 3?

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg

Salvador Dalí

Salvador Dalí kalau tak silap

Barack Obama

Barack Obama

Whitney Houston

Whitney Houston (terima kasih try n error)

Jim Carey!

Jim Carey!

Steven Seagal

Steven Seagal (terima kasih try n error)

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon (terima kasih zicts :)

Will Smith

Will Smith kan ni?

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (terima kasih try n error)

Harry Potter

Harry Potter

Macam mana cool kan? Jangan pulak korang pi cabut keyboard lepas tu cuba buat macam ni ye hehe. Segala kerosakkan pada keyboard komputer anda atau komputer keluarga anda tidak kami tanggung haha.

cisdel cungkil keyboard

Kongsi Artikel

16 Responses to Potret Selebriti yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Keyboard Komputer

  1. zicts says:

    pic 5-reese winterspoon

  2. Amsyar says:

    no. 3 tu George Harrison(Beatles)

  3. try n error says:

    bukan oprah la.. whitney houston
    bawah steve job tu kalau bukan bob marley, tupac syakur kot..
    bawah jim carrey tu stevan seagal

    • admin says:

      hahaha ok terima kasih! memang fail la bab2 artis ni nak kena banyak baca beautifulnara gamaknya ni haha

  4. try n error says:

    awek comel tu jennifer anniston

  5. Alif says:

    No. 4 tu Jean Rino,
    no. 8 Bono dari U2 masa muda kot,
    no.11 Bob Marley.

  6. ed says:

    siapa ini 3? = Bob Marley !

  7. otromen says:

    no.4 —- jean reno
    no 8 —- bono u2
    no 11 —- Bob Marley

  8. ain says:

    no 20 tu kate beckinsale

  9. ain says:

    4- jean reno (legend tu)

  10. Pingback: Potret Selebriti yang Sangat Cool Dibuat Dari Keyboard Komputer | Apesal.com

  11. munira says:

    pic o 11 dari bawah adalah Bob Marley :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *