Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

Diterbitkan Pada 28/08/2012 | Oleh cisdel | Menarik

Di cisdel.com memang terdapat banyak gambar gelagat haiwan-haiwan yang sangat comel dan menarik. Contohnya sebelum ini kami pernah kongsikan gambar gelagat seekor ibu cimpanzi yang sangat penyayang melayan anak harimau seperti anaknya sendiri. Post kali ini kami nak kongsikan pulak aksi seekor cimpanzi yang pandai memasak. Siap cari kayu api dan sediakan alatan untuk memasak semua. Sedap ke tidak dia masak tu tidak la kami tahu hehehe.

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 high 11 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

cari port yang sesuai dulu

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 high 06 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

kumpul kayu api dulu sebelum memasak

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 high 03 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

besar sangat kayu ni kena patahkan dulu

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 high 10 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

susun kayu api

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 01 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

hidupkan api dulu

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 09 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

sediakan tempat nak panggang

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 08 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

panaskan kuali

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 04 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

rasa dulu sedap tak..

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 02 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

masak marshmallow

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 05 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

fuhhh sedap.. sedap..

meet the fascinating food cooking chimpanzee 640 07 Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

puas hati dah siap masak heee

Untuk pengetahuan anda cimpanzi ni bernama Kanzi. Kalau rasa nak buat open house tapi tak larat nak masak sorang-sorang boleh la jemput si Kanzi ni masak kat rumah ye tak? hahaha

cisdel pandai masak Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

sumber: izismile

Kongsi Artikel

2 Responses to Gelagat Cimpanzi yang Pandai Memasak

  1. OrangAkaun berkata

    ni ada lebih dak ni aku nak buat bibik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>