Headquarters Baru IBM yang Sangat Cool di Rome, Itali

Published On 15/08/2012 | By cisdel | Senibina Menarik

IBM merupakan antara syarikat IT terbesar dan terkemuka di dunia. Ia beroperasi di lebih 170 buah negara dan mempunyai lebih 390, 000 orang pekerja serata dunia. Di Malaysia sendiri IBM telah mula bertapak pada tahun 1961 dan sehingga kini ia memainkan peranan yang sangat besar dalam menyumbangkan kepakaran dan servis yang berkaitan dengan IT. Post kali ini kami nak kongsikan kepada anda gambar di sekitar ibu pejabat IBM yang baru terletak di Rome, Itali. Sangat cantik dan modern.

IBM Headquaters

Ini front desk rasanya fuhh

office IBM

bilik seminar mungkin.. atau lebih baik bilik menonton haha

bilik mesyuarat IBM

bilik mesyuarat IBM

lagi bilik mesyuarat

lagi bilik mesyuarat

dai bidai

dai, dai bidai

office tron

dah macam dalam set cerita Tron pulak -.-

office warna unggu

office warna unggu

ruang lepak

ruang lepak mungkin

IBM

nanti belajar pandai-pandai boleh kerja kat IBM ye

err ini laluan dekat koridor ke -.-

err ini laluan dekat koridor ke -.-

fuhh cantik betul

fuhh cantik betul

kelihatan seperti pantri /  cafe / tempat makan

kelihatan seperti pantri / cafe / tempat makan

kerusi stylo

kerusi dia pon stylo

meja

meja apa ntah ni -.-

Macam mana coolkan? Rekaan ibu pejabat IBM ini direka oleh arkitek Itali yang terkemuka Iosa Ghini Associati. Nak kerja tempat cantik macam IBM ni? Nasihat kami silalah belajar rajin-rajin nanti boleh dapat kerja bagus. Jangan asik main api je..

cisdel belajar

sumber: acidcow

Kongsi Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *