Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

Diterbitkan Pada 14/08/2012 | Oleh cisdel | Menarik

Golf merupakan permainan yang menjadi kegemaran ramai terutamanya golongan elit dan agak berada. Mungkin kerana kos kelengkapan golf yang agak mahal itu menyebabkan hanya golongan tertentu sahaja yang berminat dengan sukan ini. Post kali ini kami nak kongsikan padang golf yang paling merbahaya di dunia. Bukan calang-calang orang boleh main golf dekat sini. Hehe nak tahu kenapa merbahaya? Sila baca post ini sampai habis.

01 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

cuba perhati betul-betul. Nampak?

02 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

long shot sikit tengok apa yang ada

03 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

haha tak nampak lagi?

04 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

inilah penyebab padang ni jadi padang paling extreme

05 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

ini buaya sebenar bukan cobaan -.-

06 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

nampak buaya tu? nampak?

07 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

buaya dalam tasik sewaktu hujan turun

08 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

keluar sat cari makan

09 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

berjemur di tengah panas

10 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

jalan-jalan sat

11 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

jaga-jaga.. buaya tu ngap kaki ko baru ko tau -.-

12 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

berani betul -.-

13 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

dah nampak makanan dah -.-

14 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

jangan makan bola golf tu buaya.. tercekik nanti -.-

15 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

haa tau ko nak lari

16 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

besar betul buaya ni

18 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

balik dulu dah nak maghrib dah ni..

17 Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

check line tengok buaya tu ada lagi ke tak

Padang golf ini bukan sahaja membahayakan para pemain golf tapi jugak buaya yang tinggal di tasik berkenaan. Kesin buaya tu kalau dia tertelan bola golf ke atau bola la golf tu terkana mata dia ke haish. Kami masih belum dapat kenal pasti lokasi padang golf ini lagi, kalau tahu nanti kami kongsikan bersama.

cisdel kena bola golf Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

sumber: barnorama

P/s: anda tahu tentang kempen #stop114A yang sibuk diperkatakan hari ini?

Kongsi Artikel

5 Responses to Padang Golf Paling Merbahaya di Dunia

  1. Denaihati berkata

    Buaya tu ingat dia punya telur. Puas ram tak menetas netas

  2. OrangAkaun berkata

    giiiilllaaaa bahaya…hilang kaki naya ja…

  3. titan berkata

    haha. gila bahaya.

  4. Amirez berkata

    buaya tu pekerja kat padang golf tu. dia tukang kutip bola golf yang jatuh dalam sungai hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>