Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

Published On 07/08/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Pembuat kek sekarang ni memang sangat kreatif, ada pelbagai jeni dan rupa bentuk kek yang sangat unik dan menarik. Contohnya kek berbentuk jantung manusia yang sangat realistik yang pernah kami kongsikan dahulu. Post kali ini kami nak kongsikan kek yang sangat realistik jugak tapi kali ini kami nak tunjukkan kek bentuk ular pulak. Kali pertama kami tengok ingatkan ular betul. Sangat real dan menggelikan jugak la haha.

kek ular Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

cuba teka yang ini ular betul ke kek? haha

kek Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

tengok sikit muka dia betul-betul…

kek sedap Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

tadaaa! ini sebenarnya kek haha dapat makan kepala dia best tu

ular dalam sarang Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

tengok photoshoot siap ada sarang tu -.-

ini ular Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

kalau jumpa kat dapur ni mau menjerit satu rumah hehe

Macam mana kreatifkan? Nampak macam ular betul, dia punya sisik semua kalau tiba-tiba beli buat surprise masa birthday mau haru-biru satu majlis orang menjerit haha. Tapi walau apa pon kami kagumi kehebatan pembuat kek ini.

cisdel kek Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

sumber: barnorama

Kongsi Artikel

3 Responses to Kek Berbentuk Ular yang Sangat Realistik

  1. alimi says:

    giler la, tak lalu nak makan… O__o

  2. wanayu says:

    wahh sape la yg makan ular ni memang terbaik la..

  3. atikah says:

    siapa tahu cmner nak contact pembuat kek ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>