Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

Published On 17/07/2012 | By cisdel | Comel

Masih ingat dengan post 2 ekor kucing comel masuk dalam bakul yang pernah kami post dulu? Seperti yang dijanjikan, dalam post kali ini kami nak kongsikan lebih banyak gelagat comel Shiro yang suka tidur bersepah dan senyum lebar masa dia tidur. Untuk pengetahuan, Shironeko bermaksud kucing putih jadi tak kisah la nak panggil dia Shiro ke Shironeko ke haha. Semoga gambar-gambar Shiro ini mampu untuk menceriakan anda dan membuatkan anda tersenyum lebar macam dia icon smile Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

gambar kucing comel senyum Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

shiro.. shiro.. hahaha comel betul

cute cat wears hat Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

asal boleh je dia pakai topi tu haha

cute cats Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

main tembikai pon boleh tidur.. hebat betul haha

kucing comel Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

senyum! tak perlu kata apa-apa.. senyum..

kucing dalam bakul Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

kucing dalam bakul

kucing mengantuk Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

haaa dah mengantuk la tu nak tidur

kucing putih comel Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

err comel betul kucing ni haha macam dalam cerita dragon ball punya kucing

kucing tidur dalam iman Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

kucing tidur dalam iman

kucing tidur Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

slumber je lerak tidur atas pokok

shironeko kucing senyum Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

shironeko kucing putih yang suka senyum

the most chilled out cat around 640 17 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

macam mana dia boleh panjat sampau situ? senyuman kejayaan tu haha

the most chilled out cat around 640 19 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

slumber tidur bawah kerusi.. haha kena pijak baru tau

the most chilled out cat around 640 20 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

cantik bakul ni haha

the most chilled out cat around 640 21 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

dalam timba ke tu?

the most chilled out cat around 640 22 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

hahaha hebat betul cara ko tidur

the most chilled out cat around 640 24 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

haha tak lenguh ke kaki tu shiro oii

the most chilled out cat around 640 25 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

tengok dia tidur pon dah boleh buat mengantuk haha

the most chilled out cat around 640 26 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

selesa betul tidur atas daun

the most chilled out cat around 640 27 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

tak dapat daun kat taman, dalam kereta sorong pon jadi la hahaha

the most chilled out cat around 640 28 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

nyaman je tidur kat sini

the most chilled out cat around 640 29 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

santai tidur like a boss haha

the most chilled out cat around 640 30 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

permandangan yang sangat cantik dan sesuai untuk tidur hahaha

the most chilled out cat around 640 31 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

topi, tidur, senyum haha

the most chilled out cat around 640 32 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

fesyen yang sesuai ketika bersantai dan tidur! hahaha

the most chilled out cat around 640 34 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

geramnya tengok dia tidur haha

the most chilled out cat around 640 36 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

dah macam Maru pulak suka dok dalam kotak haha

the most chilled out cat around 640 37 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

baik-baik shiro jangn bergolek plak atas jambatan tu jatuh nanti~

the most chilled out cat around 640 38 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

ambil posisi yang sesuai nak tidur haha

the most chilled out cat around 640 39 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

dah siap pakai topi dah nak tidur

the most chilled out cat around 640 41 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

dah puas tidur turun plak nak cari makan

the most chilled out cat around 640 45 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

topi dia cool haha

the most chilled out cat around 640 47 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

haa nak buat magic apa?

the most chilled out cat around 640 48 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

tak kisah la apa jenis bakul, apa fesyen pakai, senyum tetap maintain haha

the most chilled out cat around 640 49 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

bukan sahaja pandai tidur malah pandai imbangkan badan jugak dia ni

the most chilled out cat around 640 high 23 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

buat-buat pengsan haha

the most chilled out cat around 640 high 33 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

senaman lepas puas tidur haha

the most chilled out cat around 640 high 43 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

Meow! ~.~

the most chilled out cat around 640 high 50 Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

bye~ hehe lain kali jumpa lagi

Macam mana comel kan? Geram je tengok dia tidur sambil senyum haha kat mana-mana pon boleh jadi slumber je dia tidur. Dah lama tak dengar khabar pasal kucing comel shiro ni, blog tuan punya Shiro ni pon macam dah tak aktif je. Semoga dia selamat dan kekal comel hehe

cisdel senyum tidur Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

sumber: gambar kucing comel di izismile

Kongsi Artikel

6 Responses to Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

  1. hana montana says:

    owner cisdel suke kuceng eh? comel ar.. stiap pagi masuk opis,terus bukak page Cisdel..lembu awk kelakar! hahaha.

  2. Ikhtiar Shah says:

    comel sgt~
    sepet.kah3

  3. razfira says:

    comel dan gemuk…

    suka3!

  4. brat2104 says:

    dia bukan tidur la.. mata dia sepet… kucing jepun kn?? hehehe

  5. Pingback: Shishi-maru: Kucing Comel yang Semakin Popular di Internet | cisdel.com

  6. miaw says:

    macam pemalas je asek tido..haha tapi cute sgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>