Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

Published On 17/07/2012 | By cisdel | Comel

Masih ingat dengan post 2 ekor kucing comel masuk dalam bakul yang pernah kami post dulu? Seperti yang dijanjikan, dalam post kali ini kami nak kongsikan lebih banyak gelagat comel Shiro yang suka tidur bersepah dan senyum lebar masa dia tidur. Untuk pengetahuan, Shironeko bermaksud kucing putih jadi tak kisah la nak panggil dia Shiro ke Shironeko ke haha. Semoga gambar-gambar Shiro ini mampu untuk menceriakan anda dan membuatkan anda tersenyum lebar macam dia :)

gambar kucing comel senyum

shiro.. shiro.. hahaha comel betul

cute cat wears hat

asal boleh je dia pakai topi tu haha

cute cats

main tembikai pon boleh tidur.. hebat betul haha

kucing comel

senyum! tak perlu kata apa-apa.. senyum..

kucing dalam bakul

kucing dalam bakul

kucing mengantuk

haaa dah mengantuk la tu nak tidur

kucing putih comel

err comel betul kucing ni haha macam dalam cerita dragon ball punya kucing

kucing tidur dalam iman

kucing tidur dalam iman

kucing tidur

slumber je lerak tidur atas pokok

shironeko kucing senyum

shironeko kucing putih yang suka senyum

shiro 12

macam mana dia boleh panjat sampau situ? senyuman kejayaan tu haha

shiro 13

slumber tidur bawah kerusi.. haha kena pijak baru tau

shiro 14

cantik bakul ni haha

shiro 15

dalam timba ke tu?

shiro 16

hahaha hebat betul cara ko tidur

shiro 17

haha tak lenguh ke kaki tu shiro oii

shiro 18

tengok dia tidur pon dah boleh buat mengantuk haha

shiro 19

selesa betul tidur atas daun

shiro 20

tak dapat daun kat taman, dalam kereta sorong pon jadi la hahaha

shiro 22

nyaman je tidur kat sini

shiro 23

santai tidur like a boss haha

shiro 24

permandangan yang sangat cantik dan sesuai untuk tidur hahaha

shiro 25

topi, tidur, senyum haha

shiro 26

fesyen yang sesuai ketika bersantai dan tidur! hahaha

shiro 27

geramnya tengok dia tidur haha

shiro 28

dah macam Maru pulak suka dok dalam kotak haha

shiro 29

baik-baik shiro jangn bergolek plak atas jambatan tu jatuh nanti~

shiro 30

ambil posisi yang sesuai nak tidur haha

shiro 31

dah siap pakai topi dah nak tidur

shiro 32

dah puas tidur turun plak nak cari makan

shiro 33

topi dia cool haha

shiro 34

haa nak buat magic apa?

shiro 35

tak kisah la apa jenis bakul, apa fesyen pakai, senyum tetap maintain haha

shiro 36

bukan sahaja pandai tidur malah pandai imbangkan badan jugak dia ni

shiro 37

buat-buat pengsan haha

shiro 38

senaman lepas puas tidur haha

Meow!

Meow! ~.~

shiro 38

bye~ hehe lain kali jumpa lagi

Macam mana comel kan? Geram je tengok dia tidur sambil senyum haha kat mana-mana pon boleh jadi slumber je dia tidur. Dah lama tak dengar khabar pasal kucing comel shiro ni, blog tuan punya Shiro ni pon macam dah tak aktif je. Semoga dia selamat dan kekal comel hehe

cisdel senyum tidur 2 Ekor Kucing Comel Masuk dalam Bakul

sumber: gambar kucing comel di izismile

Kongsi Artikel

6 Responses to Shiro: Kucing Comel yang Suka Senyum Masa Tidur

  1. hana montana says:

    owner cisdel suke kuceng eh? comel ar.. stiap pagi masuk opis,terus bukak page Cisdel..lembu awk kelakar! hahaha.

  2. Ikhtiar Shah says:

    comel sgt~
    sepet.kah3

  3. razfira says:

    comel dan gemuk…

    suka3!

  4. brat2104 says:

    dia bukan tidur la.. mata dia sepet… kucing jepun kn?? hehehe

  5. Pingback: Shishi-maru: Kucing Comel yang Semakin Popular di Internet | cisdel.com

  6. miaw says:

    macam pemalas je asek tido..haha tapi cute sgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *