Gambar yang Sangat Cool Diambil dari dalam Alat-alat Muzik Orkestra

Published On 20/06/2012 | By cisdel | Menarik

Ini adalah satu projek pengiklanan yang sangat kreatif untuk Berlin Philharmonic Orchestra. Gambar-gambar makro yang sanat cantik dan menakjubkan diambil dari dalam pelbagai alat muzik seperti biola, seruling dan sebagainya. Gambar ini diambil oleh jurugambar, Mierswa Kluska dan  Björn Ewers bertindak sebagai pengarah seni untuk projek ini. Teruskan membaca post ini kalau nak tengok kecantikan gambar-gambar yang diambil

gambar dalam alat muzik 1

gambar dalam alat muzik 1

gambar dalam alat muzik 2

gambar dalam alat muzik 2

gambar dalam alat muzik 3

gambar dalam alat muzik 3

gambar dalam alat muzik 4

gambar dalam alat muzik 4

gambar dalam alat muzik 5

gambar dalam alat muzik 5

gambar dalam alat muzik 6

gambar dalam alat muzik 6

Kami sendiri tak pasti apa alat muzik dalam gambar ni semua, kalau ada sesiapa tahu dan pasti sila lah bantu kami ye hehe. Tapi apa-apa pon gambar-gambar di atas memang sangat cantik dan menakjubkan!

cisdel ambil gambar alat muzik

cisdel ambil gambar alat muzik

sumber: behance, toxel

Kongsi Artikel

One Response to Gambar yang Sangat Cool Diambil dari dalam Alat-alat Muzik Orkestra

  1. macam ada violin, guitar, trompet or saksofon, pastu, organ kotttt

Leave a Reply to cik kedondong Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *