Basikal Halimunan

Published On 06/06/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Basikal merupakan antara pengangkutan yang paling popular di dunia. Walaupun tidak digunakan secara meluas dan mungkin sekadar untuk tujuan berekreasi sahaja tetapi ia tetap merupakan pengangkutan yang popular. Ok, post kali ini kami nak kongsikan koleksi gambar basikal halimunan, orang nak naik basikal ni nampak macam terapung je.

inbike02 Basikal Halimunan

bapak bawak anak naik basikal

inbike03 Basikal Halimunan

macam pelik pulak gaya mamat ni

inbike04 Basikal Halimunan

err kat atas kepala dia tu menatang apa?

inbike05 Basikal Halimunan

nampak banyang-bayang tak tahan tu hohoho

inbike06 Basikal Halimunan

budak kat depan tu comel!

inbike07 Basikal Halimunan

jalan-jalan sambil baca nota nak exam hehe

inbike08 Basikal Halimunan

basikal halimunan

Menarik kan? Hehe tapi semua ini hanyalah manipulasi foto sahaja dan bukannya basikal sebenar. Gambar ini diambil dan dimanipulasi oleh jurugambar dari China, Zhao Huasen. Seperti biasa, kalau nak tengok lebh banyak lagi hasil karya jurugambar ini sila rujuk sumber kami.

cisde bawak basikal halimunan Basikal Halimunan

sumber: laman web rasmi kot Zhao Huasen

Kongsi Artikel

5 Responses to Basikal Halimunan

  1. OrangAkaun says:

    the power of photo manipulation

    kalau tak ada bayang-bayang, kompom aku fikir yang orang tuh lompat and then kameramen amek gambar cepat-cepat..hahahah

  2. Aina says:

    nampak mcm real tapi mungkin dia edit je ni

  3. Ikhtiar Shah says:

    MACAM REAL BEB..sengal toi tertipu.tpi mmg awesome!

  4. wanayu says:

    haha.. kelakar tgk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>