Basikal Halimunan

Published On 06/06/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Basikal merupakan antara pengangkutan yang paling popular di dunia. Walaupun tidak digunakan secara meluas dan mungkin sekadar untuk tujuan berekreasi sahaja tetapi ia tetap merupakan pengangkutan yang popular. Ok, post kali ini kami nak kongsikan koleksi gambar basikal halimunan, orang nak naik basikal ni nampak macam terapung je.

basikal halimunan 1

bapak bawak anak naik basikal

Basikal halimunan 2

macam pelik pulak gaya mamat ni

Basikal halimunan 3

err kat atas kepala dia tu menatang apa?

Basikal Halimunan 4

nampak banyang-bayang tak tahan tu hohoho

Basikal Halimunan 5

budak kat depan tu comel!

Basikal Halimunan 6

jalan-jalan sambil baca nota nak exam hehe

basikal halimunan

basikal halimunan

Menarik kan? Hehe tapi semua ini hanyalah manipulasi foto sahaja dan bukannya basikal sebenar. Gambar ini diambil dan dimanipulasi oleh jurugambar dari China, Zhao Huasen. Seperti biasa, kalau nak tengok lebh banyak lagi hasil karya jurugambar ini sila rujuk sumber kami.

cisdel bawak basikal halimunan

sumber: laman web rasmi kot Zhao Huasen

Kongsi Artikel

5 Responses to Basikal Halimunan

  1. OrangAkaun says:

    the power of photo manipulation

    kalau tak ada bayang-bayang, kompom aku fikir yang orang tuh lompat and then kameramen amek gambar cepat-cepat..hahahah

  2. Aina says:

    nampak mcm real tapi mungkin dia edit je ni

  3. Ikhtiar Shah says:

    MACAM REAL BEB..sengal toi tertipu.tpi mmg awesome!

  4. wanayu says:

    haha.. kelakar tgk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *