iPhone Case Berbentuk Mug yang Sangat Cool

Published On 21/05/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

iPhone memang terkenal dengan kepelbagaian aksesori tambahan yang sangat berguna dan cool. Di cisdel sendiri telah banyak aksesori-aksesori iPhone yang sagat menarik telah kami kongsikan. Post kali ini kami nak kongsikan casing Iphone berbentuk seperti mug yang sangat unik dan cool pula. Ia bukan sahaja kelihatan cantik dan kemas malah mempunyai pelbagai fungsi yang sangat berguna. Teruskan membaca kalau nak tengok keunikan iphone case kali ini.

mugcase06

ini mug haha

mugcase02

comel tak?

mugcase04

self-standing

pelbagai fungsi

pelbagai fungsi mug case

mugcase07_mini

boleh main sangkut-sangkut kat mana-mana

mugcase09_mini

jangan tertuang kopi dalam iPhone dah ler haha

mugcase05

pelbagai lagi kegunaan mug ini

Macam mana cool kan? Ia direka oleh Taylor Technology dengan menggunakan silikon berkualiti tinggi. Kalau berminat boleh tempahnya di Amazon dengan harga serendah 6.50 USD lebih kurang dalam RM20.30 sahaja murah betul hehehe.

cisdel dalam cawan

sumber: toxel

Kongsi Artikel

3 Responses to iPhone Case Berbentuk Mug yang Sangat Cool

  1. Ikhtiar Shah says:

    fuyoo,kreatif gila..hehe
    cun3..lawa2

  2. alahai,ni yg wat jeles ni aku dah le pakai nset samsung champ 2 jer..huhuhu

    sengaja ni nak suruh aku beli yg baru.huhu

  3. puanbee says:

    comel lah , tp tk pernah beli dr amazon lg ..

Leave a Reply to puanbee Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *