Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Published On 09/05/2012 | By cisdel | Comel

Kami di cisdel.com memang gemar nak kongsikan gambar-gambar superhero. Tambahan pula kalau superhero versi comel-comel lagi la kami suka nak kongsikan bersama anda. Post kali ini kami nak tunjuk beberapa gambar superhero comel hasil karya Tamara Maynes, apa yang menarik tentang superhero ini semua adalah ia bersaiz mini dan dipasang pada jari. Nak tengok betapa comelnya mereka? Sila baca post ini sampai habis :)

Angle Man

Angle Man

Bird Man

Bird Man

Lasso Boy

Lasso Boy ~ dah macam Ari Lasso la plak hehehe

Mini Girl

Mini Girl

Rocket Woman

Rocket Woman ~ rambut dia mahal tu

Hero-Fingers-Cute-miniatures-Super-Heroes-6

Roman Boy

Star Man

Star Man

Voltage Woman

Voltage Woman

Macam mana comel tak? Comel tak? Untuk pengetahuan tambahan, superhero ini semua dihasilkan oleh artis bernama Tamara Maynes dan setiap gambar ini diambil oleh Julian Wolkenstein. Kalau nak tengok lebih banyak lagi hasil karya Julian ini, sila rujuk sumber kami.

cisdel tangan superhero

sumber: ufunk, laman web rasmi Julian Wolkenstein

Kongsi Artikel

4 Responses to Superhero Comel di Hujung Jari Anda

  1. OrangAkaun says:

    aku haram tak kenal pon sapa..tak feymes ka aku yang ketinggalan?

  2. Ikhtiar Shah says:

    haha..kreatif sungguh

  3. ain dzaya says:

    cisdel pun nak juga..alolo..comel!!

  4. Pingback: Superhero dalam Versi Poligon yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *