Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Diterbitkan Pada 09/05/2012 | Oleh cisdel | Comel

Kami di cisdel.com memang gemar nak kongsikan gambar-gambar superhero. Tambahan pula kalau superhero versi comel-comel lagi la kami suka nak kongsikan bersama anda. Post kali ini kami nak tunjuk beberapa gambar superhero comel hasil karya Tamara Maynes, apa yang menarik tentang superhero ini semua adalah ia bersaiz mini dan dipasang pada jari. Nak tengok betapa comelnya mereka? Sila baca post ini sampai habis icon smile Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Hero Fingers Cute miniatures Super Heroes 1 Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Angle Man

Hero Fingers Cute miniatures Super Heroes 2 Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Bird Man

Hero Fingers Cute miniatures Super Heroes 3 Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Lasso Boy ~ dah macam Ari Lasso la plak hehehe

Hero Fingers Cute miniatures Super Heroes 4 Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Mini Girl

Hero Fingers Cute miniatures Super Heroes 5 Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Rocket Woman ~ rambut dia mahal tu

Hero Fingers Cute miniatures Super Heroes 6 Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Roman Boy

Hero Fingers Cute miniatures Super Heroes 7 Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Star Man

Hero Fingers Cute miniatures Super Heroes 8 Superhero Comel di Hujung Jari Anda

Voltage Woman

Macam mana comel tak? Comel tak? Untuk pengetahuan tambahan, superhero ini semua dihasilkan oleh artis bernama Tamara Maynes dan setiap gambar ini diambil oleh Julian Wolkenstein. Kalau nak tengok lebih banyak lagi hasil karya Julian ini, sila rujuk sumber kami.

cisdel tangan superhero Superhero Comel di Hujung Jari Anda

sumber: ufunk, laman web rasmi Julian Wolkenstein

Kongsi Artikel

4 Responses to Superhero Comel di Hujung Jari Anda

  1. OrangAkaun berkata

    aku haram tak kenal pon sapa..tak feymes ka aku yang ketinggalan?

  2. Ikhtiar Shah berkata

    haha..kreatif sungguh

  3. ain dzaya berkata

    cisdel pun nak juga..alolo..comel!!

  4. Pingback: Superhero dalam Versi Poligon yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>