Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

Published On 24/04/2012 | By cisdel | Menarik

Rupa bentuk dan warna makanan dapat mempengaruhi kita untuk mencuba sesuatu makanan. Makanan yang cantik dan nampak menyelerakan sering mendapat perhatian walaupun rasanya belum diketahui. Post kali ini kami nak kongsikan koleksi gambar makanan berwarna pelangi yang sangat cantik. Tapi adakah ia nampak menyelerakan atau menggelikan? Itu anda tentukan sendiri. Setiap orang mungkin ada pendapat dan pandangan yang berbeza.

aiskrim pelangi

aiskrim pelangi

Mee Pelangi

Mee Pelangi

pancake pelangi

pancake pelangi

burger pelangi

burger pelangi

Jadi macam mana haha sanggup makan tak makanan pelangi di atas? Jujurnya kami berani makan ais krim pelangi je, yang lain tu perlu dipertimbangkan sewajarnya. Kalau lembu cisdel semua dia telan macam tu je tak kisah..

cisdel makan pelangi

sumber: toxel

Kongsi Artikel

6 Responses to Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

  1. ejam says:

    kalau aiskrim boleh dipertimbangkan lagi, yg lain tu nampak memualkan pula..

  2. jiba says:

    aduiiii..nampak sangat manis dan pewarna berlebihan.. xsanggup kot mkn..hakhakhak

  3. shafiqa aqila says:

    nak ais krim je.. 😀

  4. OrangAkaun says:

    kalau aku, aku awet and then simpan dalam balang..sayang oi lawa-lawa tuh

  5. takky says:

    yg burger tu…
    aku sgt2 SAAAANGAT sangsi dengan warna tengah2 tu…
    erk….

  6. Ikhtiar Shah says:

    aiskrim pelangi (walls) memang sesuai lah. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *