Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

Diterbitkan Pada 24/04/2012 | Oleh cisdel | Menarik

Rupa bentuk dan warna makanan dapat mempengaruhi kita untuk mencuba sesuatu makanan. Makanan yang cantik dan nampak menyelerakan sering mendapat perhatian walaupun rasanya belum diketahui. Post kali ini kami nak kongsikan koleksi gambar makanan berwarna pelangi yang sangat cantik. Tapi adakah ia nampak menyelerakan atau menggelikan? Itu anda tentukan sendiri. Setiap orang mungkin ada pendapat dan pandangan yang berbeza.

rainbowfood02 Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

aiskrim pelangi

rainbowfood03 Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

Mee Pelangi

rainbowfood04 Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

pancake pelangi

rainbowfood05 Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

burger pelangi

Jadi macam mana haha sanggup makan tak makanan pelangi di atas? Jujurnya kami berani makan ais krim pelangi je, yang lain tu perlu dipertimbangkan sewajarnya. Kalau lembu cisdel semua dia telan macam tu je tak kisah..

cisdel makan pelangi Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

sumber: toxel

Kongsi Artikel

6 Responses to Makanan Berwarna Pelangi yang Cantik dan Menyelerakan?

  1. ejam berkata

    kalau aiskrim boleh dipertimbangkan lagi, yg lain tu nampak memualkan pula..

  2. jiba berkata

    aduiiii..nampak sangat manis dan pewarna berlebihan.. xsanggup kot mkn..hakhakhak

  3. shafiqa aqila berkata

    nak ais krim je.. :D

  4. OrangAkaun berkata

    kalau aku, aku awet and then simpan dalam balang..sayang oi lawa-lawa tuh

  5. takky berkata

    yg burger tu…
    aku sgt2 SAAAANGAT sangsi dengan warna tengah2 tu…
    erk….

  6. Ikhtiar Shah berkata

    aiskrim pelangi (walls) memang sesuai lah. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>