Restoran Berbentuk Sarang Burung yang Sangat Cool

Published On 16/04/2012 | By cisdel | Senibina Menarik

Rekaan restoran yang cantik dan unik mampu untuk menarik minat pelanggan. Ini mungkin kerana para pelanggan gemarkan suasana tempat makan yang cantik dan bersih. Contohnya seperti restoran Hello Kitty yang menjadi kegilaan ramai gadis yang pernah kami kongsikan dahulu. Post kali ini kami nak kongsikan sebuah restoran unik di Sovera Kiri Resort, Thailand. Apa yang menarik tentang tempat makan ini adalah ia tergantung di atas pokok dan kelihatan seakan-akan sarang burung.

restoran sarang burung

restoran sarang burung

makan dalam sarang

pelanggan dapat menikmati makanan enak sambil melihat permandangan yang cantik

treedining03

pelanggan duduk dulu dalam sarang tu lepas tu akan dibawa naik ke atas

waiter ambil order

ye encik.. nak makan apa?

waiter datang bawak makanan

waiter datang bawak makanan; stylo betul cara waiter hantar makanan

weee waiter datang

weee.. makanan dah sampai

bersusah payah waiter ni hantar makanan

bersusah payah waiter ni hantar makanan

burung bawak lari..

pelanggan semua dah dibawa lari dek burung haha

Macam mana cool kan? Bentuk dia yang seperti sarang burung tu memang dah cukup gempak dah. Tapi apa yang lebih cool dan hebat pada kami adalah bagaimana cara makanan dihantar. Bukan calang-calang orang boleh jadi pelayan dekat sini hohoho

 

cisdel waiter restoran pokok

sumber: restoran toxel

Kongsi Artikel

8 Responses to Restoran Berbentuk Sarang Burung yang Sangat Cool

  1. irruhila says:

    suke sangat jalan-jalan dekat blog cidel ni. banyak info dan gambar menarik, exspecially lembu cidel. cute

    ^^

  2. OrangAkaun says:

    10 hantar
    5 tumpah
    hahahhah

  3. aima says:

    BESTNYA…NK MKN SINI GAK

  4. eez says:

    kreatif cuma susah jugak nk bw naik mknn tu, jadi hal lak nanti

  5. Syak says:

    kreatif..perkhidmatan mesti mahal kan..lain daripada yang lain..waiter kat sna mesti perlu latihan yang cukup kalau tak memang hancur la restoran tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *