Kisah Pengembaraan Telur yang Sangat Comel

Published On 10/04/2012 | By cisdel | Comel, Lawak

Kami di cisdel.com memang gemar nak kongsikan koleksi gambar kisah-kisah pengembaraan contohnya kisah pengembaraan semut comel, gigi susu dan sebagainya. Post kali ini kami nak kongsikan koleksi kisah pengembaraan telur yang nak menyelamatkan diri daripada dijadikan telur dadar haha. Banyak gelagat-gelagat yang comel dan lucu yang dilakukan oleh Eggbert ini untuk menyelamatkan diri, sila la baca post ini sampai habis kalau nak tengok gelagat beliau ye hehe

eggart01

yes aku selamat! haha

eggart02

hai, boleh berkenalan? ~.~

eggart03

berlakon jadi mentol lampu hehehe

eggart04

pakai perisai siap-siap

eggart05

help!

eggart06

jadi bola snooker pon best jugak ni hohoho

eggart07

payung untuk elak jadi telur mata -.-

eggart08

pick him! hahaha

seni telur

sedapnya berendam dalam air panas ni

eggart10

lompatan yang tak cantik sangat ~.~

eggart11

rambo! haha

eggart12

diapit 2 gadis comel

eggart13

eee vah?

eggart14

help me!

eggart15

cubaan melarikan diri hahaha

eggart16

tunggu christmas habis

eggart17

macam best je dia mandi ni haha

eggart18

tolong jangan pukul saya :(

eggart19

menyamar jadi buah kiwi! haha nice

telur comel

telur comel hehehe

Macam mana? Comelkan? Kami paling suka tengok yang dia menyamar jadi buah kiwi tu haha tak boleh blah betul. Koleksi gambar telur comel ini adalah projek seorang jurugambar dari Sao Paulo, Vanessa Dualib. Kalau nak tengok lebih banyak lagi hasil seni beliau, seperti biasa sila rujuk sumber kami.

cisdel cengkerang telur

sumber: Vanessa Dualib, toxel

Kongsi Artikel

3 Responses to Kisah Pengembaraan Telur yang Sangat Comel

  1. OrangAkaun says:

    how come wall-e boleh ada pulak..

  2. Pingback: Kisah Pengembaraan Telur yang Sangat Comel .

  3. memicasa says:

    i love this….
    btw…i called my adik as keju’Cisdel’….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *