Bila Coklat Menentang Hukum Tarikan Graviti

Published On 04/04/2012 | By cisdel | Menarik

Hukum graviti dalam ayat mudah adalah setiap jisim pasti akan jatuh ke tanah dengan adanya tarikan graviti. Tapi post kali ini kami nak kongsikan satu projek fotografi coklat yang menentang graviti dan tidak jatuh ke tanah. Semua gambar ini tidak menggunakan kesan khas, hanya tali digunakan untuk mengikat cokla-coklat berkenaan untuk menghalangnya daripada jatuh.

nam-chocolate-defies-gravity-1

coklat graviti

nam-chocolate-defies-gravity-3

bila nak dapat makan kalau macam ni hohoho

nam-chocolate-defies-gravity-6

cuba baca apa yang dia tulis

chocolate magic

chocolate magic? ke chocolate magie? haha

nam-chocolate-defies-gravity-2

ya, mereka ini kembar

buat coklat sendiri

capai yang mana-mana asalkan boleh

nam-chocolate-defies-gravity-4

nasib baik kerusi tu tak terangkat jugak -.-

Macam mana coolkan? Rasa macam nak makan coklat je lepas ni haha. Atau korang mungkin boleh belajar buat coklat sendiri di rumah dari pakar coklat hehe. Kalau dah berjaya boleh la kongsikan gambar dengan kami nanti ye,

cisdel lawan graviti

sumber coklat ufunk

Kongsi Artikel

5 Responses to Bila Coklat Menentang Hukum Tarikan Graviti

  1. eez says:

    LIKE…………NAK SHARE GAMBAR LAH… THANKS..

  2. fathiah says:

    huh mati2 ingt hasil image Photoshop….
    lps tgk video…… baru terasa gambar tuh sgt osem…. huhuhhuhuu…….. terbaikkkk!!!

  3. OrangAkaun says:

    how come?
    mindblowing

  4. ucop says:

    gal 2 org tu kumpulan “twin” lr tp diorg bkn kembar=,=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *