Model Labah-labah yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Gunting

Published On 29/03/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Orang yang kreatif mampu untuk menghasilkan karya daripada apa-apa barang sekali pon. Contohnya hasil seni daripada mancis terbakar yang pernah kongsikan dahulu.Walaupun dengan hanya menggunakan mancis tapi banyak karya yang dapat terhasil. Post kali ini kami nak kongsikan satu lagi karya atau hasil seni iaitu model labah-labah yang sangat cool. Apa yang menarik tentang model labah-labah ini adalah ia diperbuat daripada gunting-gunting besi terpakai.

scissorspider01

labah-labah besi

labah-labah gunting

labah-labah gunting

lawan labah-labah

lawan labah-labah

labah-labah gunting 2

ok yang ini ganas!

labah-labah gunting tajam

hohoho tajam woo labah-labah ni

labah-labah robotik

dah macam labah-labah robotik dah haha

spider scissorhand haha

spider scissor hand haha

labah-labah cantik

cantik betul labah-labah ni

labah-labah besi

macam-macam bentuk labah-labah ada

seksi labah-labah

fuhh seksi betul labah-labah ni

labah-labah mekanikal

fuuhhh labah-labah ni yang paling aku minat sekali

sengat labah-labah

kalau kena "sengat" ni sakit woo

labah-labah besi berkilat

fuhh kalau dapat satu ni best woo

gunting

cuba teka ada barapa banyak gunting digunakan? hehe

Contoh gunting besi

Contoh gunting besi yang digunakan

Cara-cara nak buat labah-labah gunting

Cara-cara nak buat labah-labah gunting

Macam mana cool kan? Labah-labah gunting ini semua adalah hasil karya Christopher Locke Macam biasa kalau nak tengok semua hasil karya artis ini sila layari sumber kami :)

cisdel labah-labah gunting

sumber: toxel, laman web rasmi Christopher Locke

Kongsi Artikel

3 Responses to Model Labah-labah yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Gunting

  1. OrangAkaun says:

    coolio!
    combine gunting untuk arca senggama minda

  2. Pingback: Model Labah-labah yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Gunting

  3. qaesyah says:

    fuhyoo..creative btul org ni..
    sgt berseni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *