Koleksi Gambar Landak Comel yang Sedang Mandi

Published On 23/03/2012 | By cisdel | Comel

Membela landak comel mungkin dah menjadi trend yang semakin popular semenjak beberapa tahun kebelakangan ini. Ini mungkin kerana mereka terpegun dengan kecomelan landak yang terlampau itu semua. Sama seperti bunga ros agaknya walaupun berduri tapi ia tetap mempersona dan menjadi kegemaraan ramai. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar landak yang sangat comel dan seksi sedang mandi. Semoga anda terhibur.

landak comel mandi

jom mandi :)

i_612_hedgehog-bath_021

basuh dulu apa yang patut

gosok-gosok-gosok

gosok-gosok-gosok

hehe nak join kita?

hehe nak join kita?

dah putih dah buat pe nak mandi lagi ~.~

kita dah putih dah buat pe nak mandi lagi ~.~

berus duri landak

berus duri landak

landak putih comel

berus duri landak sampai putih

duri landak

perghhh guna berus gigi mahal tu hohoho

berus celah-celah buang daki semua

berus celah-celah buang daki semua

landak mandi

landak mandi

berenang dalam air

berenang dalam air

wekkk!

wekkk! 😛 tak nak mandi

sabun-sabun-sabun badan

sabun-sabun-sabun badan

kenapa saya kena mandi?

kenapa saya kena mandi?

pusing-pusing dulu cari port

pusing-pusing dulu cari port

berenang-renang ke tepian

berenang-renang ke tepian

brrrrrrr

brrrrrrr

bath tub

luasnya bath tub ni ~.~

lariiiii

lariiiii.... takmo mandi

sabun tak pedihkan mata ~.~

sabun tak pedihkan mata ~.~

cak!

cak!.. intai kita mandi ye.. hikhikhik

geletek kaki dia.. hahahah

geletek kaki dia.. hahahah

wee main sabun

wee main sabun

dah mandi! yeay

dah mandi! yeay

bersihkan ketiak haha

bersihkan ketiak haha

lap sampai kering yeay!

lap sampai kering yeay!

golek-golek dalam tuala

golek-golek dalam tuala

lap kering-kering kalau tak nanti demam

lap kering-kering kalau tak nanti demam

buat rambut spike lepas mandi haha

buat rambut spike lepas mandi haha

hai! kita dah wangiiii..

hai! kita dah wangiiii..

Macam mana comelkan? comelkan? comelkan? Rasa macam nak bela landak comel je lepas ni tapi takut lembu cisdel jeles pulak merajuk dia lagi nanti haha.

cisdel mandi

sumber: landak comel mandi humorsharing

Kongsi Artikel

10 Responses to Koleksi Gambar Landak Comel yang Sedang Mandi

  1. paeh says:

    landak comel dipanggilnya. hahaha. hedgehog laaa….

  2. Syafiq Salim says:

    caption gmbr tu yg tak tahan…. haish… 😀

  3. eez says:

    hedgehog ker?

  4. Syahbinar says:

    alolo.. comelnyee caption gambar tuu.. tak sangka mampu tulis sebegitu. kehkeh 😀

  5. Pingback: Koleksi Gambar Landak Comel yang Sedang Mandi

  6. Pingback: Gambar Landak Memakai Kostum yang Sangat Comel | cisdel.com

  7. siti says:

    comel3x!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *