Beg Tangan Macam Lukisan Komik yang Sangat Cool dan Kreatif

Published On 21/03/2012 | By cisdel | Menarik

Setiap gadis pasti suka akan beg tangan yang mempunyai rekaan yang cantik dan menawan. Mereka pasti gembira kalau dapat beg tangan yang mereka sukai. Post kali ini kami nak kongsikan sesuatu yang pasti digemari oleh para gadis sekalian. Koleksi beg tangan rekaan Jump from Papers yang sangat unik dan kreatif. Beg ini semua kelihatan seperti lukisan komik tapi sebenarnya ia adalah beg tangan yang sebenar. Tak dapat nak bayangkan? Sila baca post ini sampai habis.

Jump from paper beg tangan

nampak macam lukisan tapi bukan hehe

bowling bag

Sesuai untuk dibuat beg bowling haha

cheese beg kamera

cheese! sesuai untuk dijadikan beg kamera ni

first date full

first date full, beg untuk dating haha

ihola!

ihola!

play harder

play harder

play hooky

play hooky

afternoon tea

beg untuk minum petang :)

tank

tank

bonjour!

bonjour!

Macam mana kagum tak? Meleleh air liur nak beli? haha untuk pengetahuan tambahan beg ini adalah rekaan pereka dari Tiapei bernama Chay Su dan Rika Lin. Untuk mendapatkan beg ini sila layari sumber kami. Harganya? hehe tengok sendiri dekat web rasmi Jump from Paper.

cisdel beg tangan

JumpFromPaper sekarang available di Malaysia. layar: jumpfrompaper.my
sumber: beg tangan JumpFromPaper

Kongsi Artikel

8 Responses to Beg Tangan Macam Lukisan Komik yang Sangat Cool dan Kreatif

  1. Fizz.My says:

    beg sebenar leper tp design dia semacam 3d/2d tu pasal nmpk mcm katun.. hehehe..

  2. Lina says:

    comel, wondering where can i get one 😀

  3. Pingback: Beg Tangan Macam Lukisan Komik yang Sangat Cool dan Kreatif

  4. yash says:

    gila style! aku nak nak! harga dia *menangis* pehhh pehhh tapi kat us jeeee sini tak ada ke? huhuhu

  5. JumpFromPaper sekarang available di http://jumpfrompaper.my
    Official Malaysian Facebook Fan page is http://www.facebook.com/JumpFromPaper.My

    :)

  6. sutera says:

    comelnya beg tu..kreatif ni !

  7. fina fento says:

    smart! harga pn smart :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *