Koleksi Facebook Cover Photo Versi Cisdel.com yang Sangat Comel

Published On 01/03/2012 | By cisdel | Rekaan Menarik

Semenjak facebook timeline diperkenalkan ramai yang bersemangat untuk mencari atau membuat facebook cover yang comel dan menarik. facebook cover photo yang menarik dapat menyerlahkan lagi timeline anda. Baru-baru ini facebook telah memperkenalkan fungsi timeline kepada Facebook pages dan cisdel.com tidak lepaskan peluang untuk letak gambar-gambar comel sebagai cover photo. Kami juga telah menyediakan beberapa gambar yang comel dan menarik untuk anda jadikan sebagai cover photo di profile facebook anda. Selamat mencuba

facebook cover comel

AAAAA cisdel! (klik untuk paparan lebih besar) (right click >> save as kalau nak simpan)

fb cover kacak

Saya kacak!

fb cover comel

Saya comel!

fb cover 3

lembu

fb cover photo 4

C.I.S.D.E.L

fb cover rider

Cow rider (ala-ala ghost rider jugak la haha)

facebook covers i love u

i cisdel you! hehehe

fb cover 8

hehehehehe

fb cover 9

slrrrpppp

fb cover 10

biru!

Klik untuk paparan lebih besar. Right click dan save picture as untuk simpan gambar ke dalam komputer anda. Upload gambar di facebook untuk jadikan sebagai cover photo :)

Setakat ini baru ada 10 gambar harap ada yang dapat menarik minat anda ye. Kami akan update lagi dari masa ke semasa bila ada idea baru. Kalau anda ada sebarang cadangan atau permintaan sila ajukan kepada kami. Mungkin dengan bantuan dan idea anda kami dapat buat facebook cover yang lebih menarik lagi barangkali :)

Kongsi Artikel

5 Responses to Koleksi Facebook Cover Photo Versi Cisdel.com yang Sangat Comel

  1. Fizz.My says:

    I cisdel you! hahahaa

  2. bunga melur says:

    nak 2..yg kacak ngn comel..nak i cisdel you gak la..hihihi..boleh kan..time kasih!! <3

  3. fina fento says:

    nak yang comel tu hehe :p

  4. rekrazie says:

    comel gila semua cover photo!haha

  5. AFIZA AZAHAR says:

    saya suka karekter lembu.kalau boleh hari2 nak tgk gambar cisdel yg cute tu…kalau boleh sesiapa send gambar cisdel kat saya banyak…………..I LOVE CISDEL FOREVER END EVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *